OPPTATT: Artisten Sigrid ble nylig
OPPTATT: Artisten Sigrid ble nylig "Årets Spellemann". Foto: Arne Rovick

Sigrid har fått seg kjæreste

Artist Sigrid Solbakk Raabe (23) fra Ålesund har funnet kjærligheten.

Artistens manager Geir Luedy bekrefter til TV 2 at det er den 29 år gamle tromsøværingen Nikolai Schirmer som er Solbakk Raabe sin nye kjæreste.

Schirmer eier selskapet Schirmer Film, og har også en youtube-kanal med over 27.000 abonnenter, hvor man kan følge Schirmer fare ned høye fjell på ski.

Det var Dagbladet som omtalte saken først.

Solbakk Raabe slo for alvor igjennom i 2017 med låten «Don't kill my vibe», før hun lanserte sitt debutalbum «Sucker Punch» i 2019. Albumet debuterte på VG-lista med førsteplass, og gikk også inn på en fjerdeplass på den britiske albumlista.

I tillegg ble hun nylig kåret til Årets Spellemann.

– Dette er utrolig stort for meg. Tusen takk til Spellemannskomiteen for denne anerkjennelsen av debutalbumet mitt, sa artisten til TV 2 etter å ha fått vite om utnevnelsen.

Stjerneskuddet var forøvrig også nominert til prisene årets album, årets låtskriver, og årets låt for «Don't feel like crying».

– Dette hadde ikke gått uten teamet, bandet, crewet, produsenter og låtskrivere jeg har jobbet med og familien min. Jeg vil også takke alle som lytter til musikken min, dere gjør dette her mulig. Nå gleder jeg meg til å fortsette låtskrivingen og til å stå på scenen igjen, sa hun videre.

Hun ble også Årets nykommer under Spellemannutdelingen i 2017.