TIGER KING-ROLLE: Skuespiller Tara Reid har fått tilbud om å spille rollen som Carole Baskin i den nye tv-serien om Tiger King.
TIGER KING-ROLLE: Skuespiller Tara Reid har fått tilbud om å spille rollen som Carole Baskin i den nye tv-serien om Tiger King. Foto: Stella Pictures

American Pie-skuespiller tilbudt Carole Baskin-rollen

– Hun passer godt inn i rollen, sier manageren.

American Pie-skuespiller Tara Reid (44) blir «vurdert» til å spille rollen som Carole Baskin (58) i den planlagte tv-serien «Tiger King: Murder, Mayhem and Madness» , ifølge manageren hennes Philippe Ashfield, skriver Fox News.

– Jeg har snakket med produsenter som vurderer Tara for rollen i den kommende produksjonen av den nye «Tiger King»-serien, bekreftet hennes manager Philippe Ashfield.

Stor Tiger King-fan

Filmen er et av mange prosjekter i kjølvannet av den mye omtalte Netflix-serien, som ble en viral sensasjon etter at den ble lansert tidlig i mars.

Tara Reid er stor fan av Netflix-dokumentaren og synes det er veldig interessant å være en del av dette prosjektet.

– Hun føler at hun kunne komme veldig godt inn i karakteren og hun har et lignende utseende som Carole Baskin, sier manageren.

Åtte episoder

Det planlagte spin-off serien Tiger King: Murder, Mayhem and Madness fokuserer på den langvarige, og stadig mer bitre rivaliseringen mellom Joseph Maldonado-Passage (Joe Exotic), den nå fengslede grunnleggeren av en eksotisk dyrepark i Oklahoma, og Carole Baskin , som driver en dyrepark for store katter, Big Cat Rescue, i Citrus Park, Florida.

Imagine Television Studios og CBS Television skal produsere den åtte episoder lange serien.

Nicholas Cage skal spille Joe Exotic i den nye «Tiger King»-serien, noe Joe Exotic er skuffet over. Han hadde håpet på Brad Pitt i rollen.

AMERICAN PIE: Tara Reid i midten sammen med medskuepillerne (fra venstre) Jason Biggs, Seann William Scott and Shannon Elisabeth, 2001.
AMERICAN PIE: Tara Reid i midten sammen med medskuepillerne (fra venstre) Jason Biggs, Seann William Scott and Shannon Elisabeth, 2001. Foto: Mychele Daniau/Scanpix

90-talls stjerne

På 1990-tallet dukket den amerikanske skuespilleren Tara Reid (44) opp i en rekke filmer og tv-serier. Hun ble hovedsakelig kjent som Vicky i den suksessrike filmserien «American Pie», og har siden vært å se i produksjoner som «Urban Legend» og «My Boss's Daugther».