I TRØBBEL: Callum Hudson-Odoi ble arrestert natt til 17. mai.
I TRØBBEL: Callum Hudson-Odoi ble arrestert natt til 17. mai. Foto: Glyn Kirk

Chelsea-stjerne mistenkt for voldtekt – arrestert etter at modell måtte hentes av ambulanse

Politiet bekrefter at Callum Hudson-Odoi (19) er mistenkt for voldtekt.

Chelseas Callum Hudson-Odoi skal ha blitt arrestert natt til 17. mai, skriver flere engelske medier.

Premier League-spilleren ble anholdt i helgen. Politiet i London bekrefter at 19-åringen er mistenkt for voldtekt. Det melder blant andre avisene The Times og The Sun.

Den unge landslagsspilleren skal ha brutt britiske helseråd og invitert en kvinne hjem til seg. Ifølge The Sun var kvinnen en modell Hudson-Odoi hadde møtt på nettet.

På natten måtte imidlertid både ambulanse og politi rykke ut til Chelsea-stjernens bolig. I en pressemelding tidlig mandag skriver London-politiet dette:

«Politi og ambulanse ble tilkalt klokken 03.43 søndag 17. mai etter å ha fått rapport om at kvinne følte seg uvel.»

Senere mandag la politiet følgende til i en uttalelse ifølge The Times:

«Da nødetatene rykket ut rapporterte en kvinne at hun ble voldtatt. Hun ble brakt til sykehus. En mann ble arrestert på stedet for mistanke om voldtekt».

Videre opplyser politiet at han ble løslatt mot kausjon.

Chelsea har ennå ikke villet kommentere hendelsen.

19-åringen føyer seg inn i rekken av Premier League-spillere som har brutt britiske helsemyndigheters oppfordring til sosial distansering under koronapandemien.

Hans lagkamerat Mason Mount fikk refs for å spille fotball i parken med West Hams Declan Rice da han skulle vært i karantene.

Aston Villas kaptein Jack Grealish oppfordret alle til å følge myndighetenes råd – før han stakk på fest og endte med å krasje luksusbilen sin.

Og Kyle Walker festet med eskortepiker i sitt eget hjem.

Callum Hudson-Odoi testet selv positivt for covid-19 i mars.

– Jeg har nå restituert etter å fulgt retningslinjene og vært i isolasjon i en uke. Jeg håper jeg får se alle sammen snart og at jeg om ikke lenge er tilbake på banen, sier 19-åringen i videoen.

Kantspilleren virket lenge å være på vei bort fra Chelsea, men signerte tidligere denne sesongen en ny kontrakt som gjør ham til en av klubbens best betalte spillere.