«Fenrik Aker» vil se Herman Flesvig i Kompani Lauritzen – slik svarer han

GOD KVELD NORGE (TV 2): Geir Aker (44), bedre kjent som fenriken i Kompani Lauritzen, vil ha med en av Norges mest populære komikere hvis det blir ny sesong. Hovedpersonen selv utelukker det ikke.

På lørdag har Kompani Lauritzen sesongfinale, og dermed er et av vårens mest suksessfulle TV-programmer over.

Da lurer nok mange på om det blir en ny sesong, og slik svarte pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, da God kveld Norge spurte tidligere.

– Det er naturlig å planlegge for en ny sesong, selv om den endelige avgjørelsen ikke er tatt enda.

Obersten er usikker

Skulle det bli en ny sesong så er obersten selv, Dag Otto Lauritzen, redd for at han må velge mellom Tour de France og sitt eget kompani.

Men en som er helt klar for ny sesong, det er Geir Aker, kjent for seerne som «fenrik Aker».

– Ja, det tror jeg nok. Skulle det komme spørsmål om sesong to, så må jeg bare si at sesong én var en positiv opplevelse, sier Aker til God kveld Norge.

Vil ha med populær komiker

Han har blitt som kjendis å regne etter rollen sin i kompaniet, men det er ikke for å opprettholde den statusen at han vil fortsette.

– Jeg takler den oppmerksomheten greit, men jeg ville gjort det fordi det var veldig gøy å være med på, fortsetter «fenriken».

En ny sesong vil også trenge nye kjendiser, og da er det spesielt ett navn som Geir Aker har lyst til å se i Kompani Lauritzen.

– Jeg har sett Herman Flesvig uttale at han ikke fikk lov til å være i Forsvaret. Det kunne jo vært spennende om han fikk lov denne ganger, smiler Aker.

– Får se hva tiden bringer

Flesvig (28) er en av Norges mest populære komikere, og han har tidligere i år gjort stor suksess med en TV-serie om nettopp militæret: «Førstegangstjenesten» på NRK.

Slik svarer han da God kveld Norge legger frem utfordringen fra Aker:

– Det er veldig hyggelig at jeg ble nevnt. Jeg tror jeg hadde passet godt inn i militæret, så lenge jeg kunne hatt med tempurpute, og noen andre hadde båret ryggsekken min, sier Flesvig spøkefullt, og fortsetter:

– Jeg får jo dekt litt av machobehovet ved å spille i «Førstegangstjenesten», bortsett fra at jeg ikke skyter med skarpt, og har varmevogn. Vi får se hva tiden bringer, avslutter komikeren, som dermed ikke utelukker en eventuell deltagelse.