GOD STEMNING: Dette møtet for to uker siden mellom Mario Balotelli og Giorgio Chiellini var hjertelig. Det spørs om det neste blir det.
GOD STEMNING: Dette møtet for to uker siden mellom Mario Balotelli og Giorgio Chiellini var hjertelig. Det spørs om det neste blir det. Foto: Isabella Bonotto

Italia-stjernene går i strupen på hverandre

Mario Balotelli slår tilbake etter Giorgio Chiellinis beskrivelser av ham.

I sin nye bok tar Juventus- og Italia-stopper Giorgio Chiellini rennafart og tar for seg tidligere lagkamerater han ikke er imponert av.

Blant dem er den kontroversielle spissen Mario Balotelli.

Særlig var det en episode under Confederations Cup 2013, da Balotelli var 22 år, som satte sinnene i kok hos Chiellini.

– Balotelli er en negativ person uten respekt for laget. I Confederations Cup hjalp han oss ikke i det hele tatt. Han fortjente et slag i trynet, skriver Chiellini, gjengitt av Gazzetta dello Sport.

Laget røk ut allerede i gruppespillet. Den 36 år gamle forsvarskjempen, kanskje aller mest kjent for å ha blitt bitt av Luis Suarez, følger opp med å si at han aldri hadde den troen på Balotelli som andre hadde.

– Mange trodde han kunne bli en av de fem beste i verden. Jeg har aldri trodd at han kunne bli blant de 20 beste en gang.

Antyder at Chiellini er feig

Balotelli svarer på kritikken på Instagram.

– Jeg er i alle fall modig nok til å si ting ansikt til ansikt. Du har hatt mange anledninger til å gjøre det siden 2013, men det har du ikke gjort. Hvem vet hva du kommer til å si om dine nåværende lagkamerater en vakker dag?

– Det er en rar måte å være kaptein på. Om det er det her som er å være en mester, så velger jeg heller ikke å være det.

Men den tidligere Milan-, Inter-, Liverpool- og Manchester City-spissen er ikke den eneste som får passet påskrevet av Chiellini.

Ingen respekt

Han omtaler tidligere lagkamerat i Juventus, Felipe Melo, som et råttent eple og som en bråkmaker.

– Jeg var ikke bestevenner med alle, men det er de to som har gått over en akseptabel grense, skriver han.

Melo svarer via Gazzetta dello Sport, og hevder han ikke kjenner seg igjen.

– Jeg har aldri vært respektløs mot lagkamerater, trenere, eller Juventus. Men nå har jeg ingen respekt for ham. Det kommer jeg aldri til å ha.