GODE TIDER: Earl Thomas etter en kamp for Baltimore Ravens mot gamleklubben Seattle Seahawks.
GODE TIDER: Earl Thomas etter en kamp for Baltimore Ravens mot gamleklubben Seattle Seahawks. Foto: Alika Jenner

Halvnaken stjerne med pistol jaget av forsmådd kone med kniv

Earl Thomas bekrefter bråk med konen, men går ikke inn på detaljene.

Nina Thomas ble i april arrestert etter bråk med ektemannen og NFL-spiller Earl Thomas (Baltimore Ravens).

Det skjedde etter at hun tok mannen, og broren hans, på fersken med en annen kvinne. Det gjord hun ved å spore ham opp via Snapchats kartfunksjon.

Hun stormet inn og pekte på mannen med hans egen pistol, skriver Seattle Times. Det viser en video filmet av den andre kvinnen. Videoen viser også at Nina Thomas i raseriet slår til Earl. Han klarte å få kontroll over pistolen, men ikke situasjonen.

MUG-SHOT: Nina Thomas fotografert av Austin Police Department.
MUG-SHOT: Nina Thomas fotografert av Austin Police Department.

Forbud

Politiet rykket ut til meldinger om husbråket. Da de kom til åstedet fant de konen løpende etter sin halvnakne mann med en kniv i hånden. Earl Thomas hadde på dette tidspunktet pistolen, skriver TMZ.

Ifølge politirapporten fulgte de to ordrene da politiet ankom. Mens NFL-stjernen slapp fri, ble konen arrestert. Hun fikk også forbud mot å være nærmere enn 150 meter fra ektemannen og hans elskerinne da hun slapp ut mot kausjon.

Ninas mål skal ha vært å skremme mannen, og hun trodde ifølge forklaringen ikke at det var kuler i kammeret. Det var det, men til alt hell ble ingen skadet i opptrinnet.

Bekrefter bråk

Earl Thomas bekrefter i en Instagram-video han la ut før nyhetssaken kom ut at han hadde vært involvert i en situasjon med konen, men går ikke inn på detaljer.

Om hendelsen sier Thomas at «det egentlig ikke er noe noen andre har noe med», og at han kommenterte saken fordi den kom til å komme ut i mediene.

– Ta oss med i bønnene deres. Slike ting skjer. Vi prøver å leve livene så godt som mulig, men av og til går det ikke som planlagt, sier Thomas.

Det er nå opprettet dialog mellom han og konen igjen, og han får lov til å se de tre barna igjen.

Earl Thomas vant Super Bowl med Seattle Seahawks i 2013, og gikk til Baltimore Ravens i 2019.