Foto: Angela Weiss

Kobe Bryant skrev brev til sin kone før han døde

GOD KVELD NORGE (TV 2): Vanessa Bryant fant et kjærlighetsbrev fra hennes avdøde ektemann Kobe Bryant. Brevet hun sparte til bursdagen sin inneholdt en spesiell tegning.

5. mai fylte Vanessa Bryant 38 år. I forkant av sin egen bursdag fant hun kjærlighetsbrev hennes ektemann, basketballspiller Kobe Bryant, skrev før han døde.

Et av dem sparte hun til bursdagen for å ha noe å se frem til.

Det var Vibe som omtalte saken først.

En spesiell tegning

På Instagram har hun publisert et bilde av det som trolig er hennes hånd som holder over konvolutten.

Under bildet Bryant publiserte på bursdagen sin skriver hun:

– I går fant jeg en konvolutt der det sto: «Til mitt livs kjærlighet. Fra Tu Papi.» Jeg ventet med å åpne et brev på bursdagen min. Det ga meg noe å se frem til i dag.

Det var spesielt én ting ved brevet hun reagerte på. Brevet hadde et bilde av henne selv tegnet sammen med en engel.

– Ironien er at Kobe hadde et bilde av meg tegnet sammen med en engel som holder meg opp på forsiden som er gjort av en kunstner,» skriver Bryant på Instagram.

Avslutningsvis skriver 38-åringen:

– Jeg savner mitt livs kjærlighet og min lille søte «Mamacita» og min felles «Tyren». Takknemlig for å våkne opp med mine tre søte jenter i dag. Skulle ønske vi var alle sammen.

Helikopterulykke

NBA-legenden Kobe Bryant omkom i en helikopterulykke i slutten av januar i år. Sammen med han i helikopteren var også hans 13 år gamle datter, Gianna som også døde.

Basketballstjernen hadde tatt med datteren og seks andre personer og var på vei til Mamba Sports Academy da helikopteret styrtet i Calabasas. Alle som var ombord i helikopteret omkom.

1. mai feiret mor Vanessa Bryant og Giannas søstre det som skulle vært Gianna Bryant sin 14-årsdag. Vanessa Bryant postet et bilde av hennes datter på Instagram og skrev at hun for alltid vil være en del av hennes sjel.

– Jeg savner smilet ditt, klemmene dine og latteren din. Jeg savner alt ved deg, Gigi. Jeg elsker deg, skriver mora til sin datter.

Senere postet hun også et bilde av sin yngste datter Capri på ti måneder som har på seg Gianna sine gamle klær.