ADVARER: Skuespiller Lindsay Lohan (33) advarer hertugparet, som nettopp har flyttet til California. Foto: NTB scanpix.
ADVARER: Skuespiller Lindsay Lohan (33) advarer hertugparet, som nettopp har flyttet til California. Foto: NTB scanpix.

Lindsay Lohan (33) advarer Meghan og Harry

Skuespilleren kom med flere advarsler i forbindelse med hertugparets flytting til California.

Tidlig i januar kom nyheten om at prins Harry og hertuginne Meghan av Sussex ønsket å bryte med det britiske kongehuset, og flytte til utlandet.

I første omgang flyttet de paret til Canada, men kunngjorde at de ville dele tiden sin mellom Storbritannia og Nord-Amerika.

En uka før Canada stengte grensene i mars, flyttet de derimot igjen. Denne gang fra sitt hjem i Vancouver Island, til Malibu i California.

Advarer

Nå får paret en advarsel fra skandaledronning og skuespiller Lindsay Lohan (33), som mener at paret kan glemme privatliv etter flyttingen.

– Man kan ikke besøke de strendene uten å bli fotografert – man kan ikke en gang surfe langt nok ut, sier Lohan i et intervju i radioshowet «Andy Cohen Live», på den amerikanske radiokanalen SiriusXM.

Skuespilleren, som hadde sitt gjennombrudd i filmen «Mean Girls», har skapt mangt et medieoppslag om sitt privatliv og vet godt hvordan livet er som kjendis med innpåslitne paparazzier er i området.

Bra timing

Hun forklarte at det er «svært vanskelig å gjøre noe i offentligheten» uten å bli forstyrret. Likevel tror Lohan at hertugparet kan ha vært heldig med timingen på flyttingen, men at de to ikke vil klare å holde like lav profil når den verste smittespredningen er over.

– Med timingen nå, så er heldigvis flere mer hjemme, sa Lohan og avsluttet med et lite tips til Meghan og Harry:

– Med en gang det er over, skaff sjåfører, sier jeg bare.

«Megxit»

Nyheten om parets løsrivelse fra det britiske kongehuset, som fikk kallenavnet «Megxit» skapte sterke reaksjoner i Storbritannia, men paret har i senere tid fått større forståelse for sitt valg.

Prins Harry, som opplevde at hans mor ble jaget av britisk presse, skal blant annet ha ønsket at kona, Meghan, og sønnen, Archie, ikke skulle oppleve det samme.

Lille Archie ble født 6. mai i 2019, og fyller ett år på onsdag.