FLYTTER: Katarina Flatland og Harald Dobloug ønsker større plass og hage.
Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix
FLYTTER: Katarina Flatland og Harald Dobloug ønsker større plass og hage. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix Foto: Øijord, Thomas Winje

Selger leiligheten

GOD KVELD NORGE (TV 2): Katarina Flatland (30) og ektemann Harald Dobloug (30) selger leiligheten sin på Majorstuen før familieforøkelsen.

Katarina Flatland (30), som for øyeblikket er aktuell som programleder for Idol, deler på sin Instagram-profil at hun og ektemannen Harald Dobloug (30) selger leiligheten sin på Majorstuen.

Leiligheten ligger ute til ca 9 millioner og er på 100 kvadratmeter, har vestvendt balkong og to soverom.

– Vi har elsket denne leiligheten. Det er med tungt hjerte at vi nå selger, sier Flatland til God kveld Norge.

Paret som tidligere i år delte at de blir foreldre for første gang har dermed nok plass til tre. Men skal vi tro programlederen selv er det flere grunner til at de nå selger.

Ønsker hage

Til tross for nok plass ønsker ekteparet litt mer.

– Vi er i en prosess hvor vi vil flytte til noe litt større, men ikke veldig mye. Det viktigste er en hageflekk eller uteplass, sier programlederen.

Flatland forteller at ekteparet lenge har hatt planer om å flytte på seg, og føler nå at tiden er inne.

– Vi kunne fint bodd her med barn, men det er rett og slett litt deilig å flytte før babyen kommer. Timing er best nå som det bare er oss to. Flytting er stress i utgangspunktet og enda verre med et barn, sier hun.

Blandede følelser

Paret har likevel et ambivalent forhold til det å skulle selge leiligheten de har bodd i de siste seks årene.

– Her har vi alt, både stukkaturen i taket, men likevel preget av at det er nytt og moderne. Det blir spennende og se om vi finner noe som er like bra, sier programlederen.

For det er ikke fremmed å skulle tenke på alt det positive ved boligen i en salgsprosess.

– Nå som vi rydder og skal selge fokuserer vi på alt som er bra. Det får meg til å spørre hvorfor vi gjør dette?! Sier Flatland med en latter, men legger til:

– Vi har nå bodd på Majorstuen i ni år, seks år her og tre år i nabogata. Dette er en ny tid i livet, og denne flytteprosessen følger litt med babylivet. På et tidspunkt må vi bli voksne vi og.

Vil ut av sentrum

Sammen med hage og større plass ønsker paret å flytte ut av sentrum.

– Vi vil ikke alt for langt utenfor byen, så litt utenfor bykjernen er tanken. Støy og trafikken spiller og en rolle, sier hun.

Programlederen innrømmer likevel at det kan bli vanskelig å finne noe som kan måle seg.

– Vi vet ikke om vi flytter så langt. Hage spiller den største rollen. Vi har tittet en stund og titter forløpende. Men vi flytter ikke før vi finner drømmeboligen.

Optimistiske

Idol-programlederen sier likevel at de er åpne for det meste.

– Vi er åpne! Vi har vært på en del visninger, men jeg har enda ikke fått den følelsen av at her vil jeg bo. Selv om flere av boligene har vært superfine og jeg skulle ønske at følelsen kom, uteblir den, forteller hun.

Hvorvidt boligen er ferdig og innflyttingsklar eller et oppussingsobjekt, spiller ikke så stor rolle.

– Det er samme om boligen er ferdig eller ei, men alt som er gjort før babyen kommer i månedsskiftet september/oktober er best, avslutter Flatland.