HALEN MELLOM BENA: David Beckham og kona Victoria Beckham på en motevisning i Los Angeles, oktober, 2017.
HALEN MELLOM BENA: David Beckham og kona Victoria Beckham på en motevisning i Los Angeles, oktober, 2017. Foto: Frazer Harrison/Scanpix

Forsøker å vinne tilbake tilliten etter koronatabbe

Superparet angrer på at de permitterte ansatte under koronakrisen.

Victoria Beckham fikk mye kritikk for noen uker siden da det ble kjent at hun benyttet seg av korttidspermitteringer for sine ansatte.

Spice girls-stjernen sitter med en formue på rundt 335 millioner pund, tilsvarende 4,3 milliarder norske kroner.

Angret på permitteringer

Beckhams lot de ansatte gå ned i arbeidstid og lot staten ta regningen. Victoria og David Beckham skal ha angret på dette og reverserte senere ordningen.

– Vi kommer ikke til å følge regjeringens ordning for permittering. På begynnelsen av lockdownen bestemte aksjeholderne seg for å permittere en liten del av de ansatte. På det tidpunktet visste vi ikke hvor lenge lockdownen ville vare, eller hvordan den ville påvirke selskapet. Velferden til teamet mitt og selskapet betyr alt for meg, sier Victoria Beckham The Guardian.

Veldedighet

Firmaet til Victoria Beckham benektet at helomvendingen var et resultat av den massive kritikken, og insisterte i stedet på at styret mente at med støtte fra aksjonærene, kunne de navigere seg gjennom krisen uten å permittere ansatte.

Nå er det mye som taler for at de har blitt rådført til å vise en hel verden at de er med å bidra under koronakrisen.

De bruker nå sine sosiale medier for å bekrefte all den veldedigheten de bidrar med og minner folk på hvor mye godt arbeid de gjør.

En kilde sier til Daily Mail:

– Følgerne deres på sosiale medier er ikke dumme og forsøkene deres på å gjennvinne tillit har så langt vært litt for opplagt. Victoria tok et så stort slag at de er villige til å prøve hva som helst.