TV-STJERNE: Justin Bieber og kona åpner hjemmet sitt, og gir fansen enn innblikk i deres korona-hverdag i ny serie.
TV-STJERNE: Justin Bieber og kona åpner hjemmet sitt, og gir fansen enn innblikk i deres korona-hverdag i ny serie. Foto: Lisa O'connor

Får egen reality-serie

Justin Bieber og kona Hailey Bieber lover fansen et nært og intimt innblikk i deres liv.

Mandag kveld annonserte den kanadiske superstjernen Justin Bieber og hans kone Hailey Bieber at de får sin egen realityserie.

Serien som har fått navnet «The Biebers» har premiere på Facebook Watch mandag kveld amerikansk tid.

– Vi gleder oss til å gi dere et innblikk i livene våre, og vise dere hva vi gjør i disse karantene-tider, sier paret i en video de har publisert på Instagram.

Intimt innblikk

Ifølge magasinet Variety vil fans verden over få et intimt innblikk i parets hjem og ekteskap gjennom en rekke samtaler med familie og venner.

Reality-serien er filmet hovedsakelig i Biebers hjem i Toronto hvor han og kona har tilbragt de siste månedene i korona-karantene.

I den første episoden får seerne blant annet være med paret på en båttur hvor de åpent og ærlig snakker om oppturene og nedturene i deres forhold.

Ifølge ekteparet kommer det nye episoder hver mandag, onsdag og fredag.

Giftet seg i fjor

Paret giftet seg offisielt i september 2018 i en liten intim seremoni. Selve bryllupsfesten ble holdt i fjor høst. På gjestelisten sto flere av verdens største stjerner, deriblant Ed Sheeran, Kendall og Kylie Jenner.

Justin Bieber gjorde tidligere år comeback i rampelyset med sitt første album på flere år. Etter planen skulle han legge ut på en større turné i Nord-Amerika denne våren, men korona-pandemien satte en brå stopper for dette.