JUS-STUDENT: Siv Meyer (22) bruker koronatiden til å lese til eksamener hun ikke fikk tatt under oppholdet i Ex on the Beach sesong 2. Her under høstlanseringen til Discovery Networks i 2019.
JUS-STUDENT: Siv Meyer (22) bruker koronatiden til å lese til eksamener hun ikke fikk tatt under oppholdet i Ex on the Beach sesong 2. Her under høstlanseringen til Discovery Networks i 2019. Foto: Håkon Mosvold Larsen

«Ex on the Beach»-profil rammes av avlyste oppdrag – går tilbake til studiene

GOD KVELD NORGE (TV 2): Realitydeltaker Siv Meyer har flere nye prosjekter på gang, men noen er satt på vent på grunn av korona-situasjonen. Da velger Meyer å sette av tiden til skolearbeid.

Siv Meyer (22) ble først kjent da hun deltok i fjorårets «Ex on the Beach» og tilbragte flere uker i en villa i Mauritius med TV-kameraer til stede.

For å være med i realityprogrammet måtte hun sette jus-studiene sine på vent. Og en deltakelse i reality-TV innebærer også en del oppdrag i ettertid.

– Det har vært mye reising, og da har jeg ikke kunnet prioritere skolen, forklarer Meyer.

Det har Meyer tatt tak i nå, ettersom hverdagen hennes er blitt roligere. Flere arrangementer hun skulle deltatt på er avlyst på grunn av koronautbruddet.

– Nå skulle jeg egentlig på en ny turné frem til september, men slik ble det ikke. Så jeg fokuserer på jus-eksamen nå, forteller Meyer til God kveld Norge.

– Jeg mangler noen fag på grunn av at jeg ble med på Ex on the Beach, men nå har jeg god tid til å lese til eksamen, sier 22-åringen.

Hun forteller at hun trenger fire fag før hun er helt ferdig med sin bachelor i jus.

Gjør comeback

I årets sesong av «Ex on the beach» dukker Meyer opp på stranda nok en gang, og hun lover drama.

– Det blir spennende! Jeg har vel egentlig sagt at jeg har vært roligere denne sesongen, men det blir drama i det sekundet jeg kommer opp på stranden i «Ex on the Beach». Det blir bra TV, ler Meyer.

Hun forklarer at i sesong to opplevde hun at deltakerne var snillere enn i årets sesong.

– I sesong tre var det mye drama. Jeg var sjokket over hvor mye drama det var. Mye skriking og krangling, sier hun.

Meyer forklarer at forskjellene ligger i at i fjorårets sesong satte alle seg ned hver frokost og ordnet opp i det de hadde kranglet om, mens i sesong tre fortsatte kranglingen bare.

REALITY-DELTAKER: Her er deltakerne fjorårets i Ex on the Beach. Fra venstre Victoria Hammer, Richard Liedholm, Therese Pedersen, Henrik Grønvik, Andreas Østerøy, Siv Meyer, Ulrik Giske og Johanne Nordeng.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
REALITY-DELTAKER: Her er deltakerne fjorårets i Ex on the Beach. Fra venstre Victoria Hammer, Richard Liedholm, Therese Pedersen, Henrik Grønvik, Andreas Østerøy, Siv Meyer, Ulrik Giske og Johanne Nordeng. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Flere TV-prosjekter

Rett før hun dro til Brasil for opptak av «Ex on the Beach» fikk hun også forespørsel om å delta i Paradise Hotel.

Det tilbuet måtte hun takke nei til ettersom hun skulle være med på «Ex on the Beach». Men realitydeltakeren har likevel en del prosjekter på gang.

Én serie Meyer skal være med i er under innspilling nå, mens det siste programmet hun skal være med i er det litt usikkerhet rundt på grunn av korona.

– Det er et helt nytt program, avslører Meyer og forklarer at det jobbes med å utsette innspillingen.

– Meg og Andreas (fra fjorårets «Ex on the Beach») holdt også på med en pitch til en egen serie før koronakrisen. Det har vi veldig lyst til å få til. Så det er mye som skjer, og det er gøy å holde seg aktuell enda, forteller 22-åringen.

Så premieren på Facetime

Årets premierefest for «Ex on the Beach» ble avlyst i mars på grunn av koronautbruddet. Meyer tror det må være kjipt å miste premierefesten for de som er helt nye i rampelyset, og hun hadde selv gledet seg. Men hun har full forståelse for tiltakene myndighetene innførte, og hun mener det er bra at den ble avlyst.

– Det viktigste er å unngå smittespredning. Det finnes ting som er verre enn å ikke få gå på en premierefest. Så viktig er det ikke med premierefesten, forklarer Meyer.

«Ex on the Beach» deltakeren har sett at flere andre realitydeltakere valgte å ta en egen feiring og samlet en større gjeng. Det mener hun er lite respektfullt.

– Det er veldig egoistisk. Folk må følge de reglene som myndighetene setter, understreker hun.

Selv så hun premieren på Facetime med Andreas Østerøy fra sesong to. Meyer forteller at hun har tatt avstand fra å feste i store gjenger under koronatiden.

– Jeg vil være et forbilde og vise at det ikke er greit. Jeg blir skuffet når jeg ser andre gjør det, forklarer 22-åringen.