Korona reddet forholdet til Linni Meister: – Vi holdt på å gå fra hverandre

GOD KVELD NORGE (TV 2): Forlovelsen har vært brutt tre ganger. Nå mener Linni Meister og den 11 år yngre forloveden at forholdet ble reddet av koronaviruset.

TV-profil Linni Meister (34) forberedte seg på å bli latterliggjort av hele Norge da hun i 2016 ble sammen med sin 11 år yngre forlovede Niklas Tangen Klein (24).

Selv om de motbeviste alle fordommer, ble forlovet året etter, og har holdt sammen siden, fortalte de til God kveld Norge i fjor at forlovelsen har holdt på å ryke flere ganger.

– Jeg tror at i de fleste forhold så har man jo «ups and downs». Så har vi også brutt forlovelsen tre ganger, da, sa hun den gang.

– Korona reddet oss

Koronaviruset rammer alle aspekter av livet, også parforhold. TV-profilen kan imidlertid fortelle at for hun og forloveden var korona redningen.

– Vi holdt jo nesten på å gå fra hverandre rett før Covid-19 brøt ut, fordi da slet vi ganske mye, forteller en åpenhjertig Meister til God kveld Norge.

Som mange andre har hun den siste tiden jobbet hjemmefra med sosiale medier som hovedinntekt, og forloveden har vært permittert fra jobben sin som selger. Noe som har vært positivt for kjærlighetsforholdet.

– Vi har fått mer tid til å jobbe med hverandre og forholdet. Også finner vi jo både kvaliteter og dårlige egenskaper hos hverandre, forteller Tangen.

Meister forteller at hun tror det er viktig å tenke over hvor store problemer man egentlig har, og om dette er noe man kan løse.

– Korona reddet oss, fordi da måtte vi jo bo sammen og jobbe med det. Det var ikke bare å kunne gå når man ville, sier hun.

REDNINGEN: Det kom i hvertfall noe positivt ut av den rare tiden vi er inne i for Linni Meister og forloveden Niklas Tangen Klein. Foto: Wanja Sandø/God kveld Norge
REDNINGEN: Det kom i hvertfall noe positivt ut av den rare tiden vi er inne i for Linni Meister og forloveden Niklas Tangen Klein. Foto: Wanja Sandø/God kveld Norge

Kaster ringen i sinne

Paret lekte med tanken om å gifte seg allerede denne sommeren, men så kom koronakrisen.

– Vi snakket vel litt vagt om det, men vi er så dårlige til å faktisk sette oss ned og begynne planleggingen, forteller Tangen.

Men det er utfordringer i parforholdet, og ikke korona, som gjør at de nå har blitt enige om å sette bryllup på vent enn så lenge.

– Det hadde jo vært helt uaktuelt å hatt bryllup i år uansett, selv om det hadde åpnet seg muligheter, forteller Meister.

– Linni har en tendens til å kaste ringen på meg i sinne, også plukker hun den opp etter et kvarter, sier Tangen.

De ser likevel lyst på et bryllup i framtiden.

– Vi har planlagt både gjestene og artistene. Masse artister har sagt at de kan opptre, så det er veldig hyggelig, forteller hun.

FAMILIETID: Meister og familien har valgt å være i «frivillig karantene» siden koronaviruset brøt ut, og har hatt begrenset sosial omgang med andre. Foto: Linni Meister
FAMILIETID: Meister og familien har valgt å være i «frivillig karantene» siden koronaviruset brøt ut, og har hatt begrenset sosial omgang med andre. Foto: Linni Meister

– Fantastisk bonuspappa

Meister har sønnen Dennis (10) fra et tidligere forhold. For at forloveden skulle få bli sammen med henne hadde hun et kriterium.

– Du måtte fungere med sønnen min, og det funket bedre enn jeg kunne drømt om, sier Meister og ser på forloveden, før hun fortsetter:

– Du og Dennis har et unikt bånd, han forguder deg og du er en fantastisk bonuspappa.