SLETTET OG ENDRET: Bildet til venstre ble fort slettet etter at fansen la merke til at bassengkanten nederst på bildet var bøyd. Deretter la hun ut bildet til høyre, hvor bassengkanten er klippet bort.
SLETTET OG ENDRET: Bildet til venstre ble fort slettet etter at fansen la merke til at bassengkanten nederst på bildet var bøyd. Deretter la hun ut bildet til høyre, hvor bassengkanten er klippet bort. Foto: Kylie Jenner/Instagram

Kylie Jenner (22) slettet Instagram-bilde etter 20 minutter – ser du hvorfor?

Kylie Jenner (22) blir latterliggjort etter at hun tilsynelatende glemte at hun hadde retusjert bikinibildet sitt.

Kardashian-søstrene har flere ganger fått hard medfart etter å ha publisert retusjerte bilder på Instagram.

Tirsdag var det lillesøster Kylie Jenner (22) som gikk på en smell da hun lastet opp et dristig bikinibilde av seg selv med bildeteksten «Taco-tirsdag».

Bildet ble ifølge BuzzFeed fjernet etter bare 20 minutter, etter at fansen i kommentarfeltet latterliggjorde hennes forsøk på retusjering.

På bildet som Kylie Jenner slettet, men som nå blir spredt på nett, ser man hvordan bassengkanten bøyer seg under henne.

– Kylie, du er skikkelig dårlig i Photoshop, skriver Twitter-brukeren «Leo», som er en av mange som har delt bildet på Twitter.

Ikke nådig

Kylie Jenner har i en årrekke blitt beskyldt for å bruke enorme summer på plastiske operasjoner og kosmetiske behandlinger, og kjendisblogger Perez Hilton er ikke nådig etter bildeslettingen:

– Tenk å bruke så mange penger på pynte på og gjøre kroppen din perfekt, og så photoshopper du dine «thirst traps». TRIST, skriver han på Twitter.

«Thirst traps» er kallenavnet på et sexy bilde som blir lagt ut i sosiale medier for å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Like etter at realitystjernen og makeup-mogulen hadde slettet bildet, lastet hun det opp igjen - men denne gangen var bassengkanten klippet bort.

RØD LØPER: Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner og Kylie Jenner ankommer magasinet Cosmopolitans 50-årsjubileum i Hollywood i 2015.
RØD LØPER: Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner og Kylie Jenner ankommer magasinet Cosmopolitans 50-årsjubileum i Hollywood i 2015. Foto: Jordan Strauss/AP

Kjøpte hus for 390 millioner

Bildene er tatt i Jenners nye hus i Holmby Hills sentralt i Los Angeles, som hun nylig kjøpte for 390 millioner kroner.

TMZ skriver at Holmby Hills er et av de mest populære områdene i byen.

Huset, som er på ett plan, er på hele 1426 kvadratmeter, og blant fasilitetene finner man blant annet sportsbaner, treningssenter, barer, en utendørs hjemmekino og spillerom.