HOLLYWOOD: Katherine Schwarzenegger og Chris Pratt under premieren av «Avengers: Endgame» i april 2019.
HOLLYWOOD: Katherine Schwarzenegger og Chris Pratt under premieren av «Avengers: Endgame» i april 2019. Foto: Jordan Strauss / AP

Venter sitt første barn

Skuespiller Chris Pratt (39) og Katherine Schwarzenegger (30) er klar for familieforøkelse.

Guardians of the Galaxy-stjernen Chris Pratt (40) og Katherine Schwarzenegger (30) vil snart dele en gledelig nyhet, skriver magasinet People.

Ti måneder etter et storslått bryllup i California bekrefter flere kilder til magasinet at Schwarzenegger er gravid med parets første barn.

Pratt har en sønn fra sitt tidligere ekteskap.

Arnold blir bestefar

Katherine Schwarzenegger og skuespiller Chris Pratt ble et par sommeren 2018, kun ett år før de ble smidd i hymens lenker.

– Gårsdagen var den beste dagen i våre liv. Vi ble ektemann og ektefelle foran Gud, vår familie og de vi er glad i, skrev filmstjernen i et Instagram-innlegg like etter bryllupet.

Schwarzenegger er skuespiller og California-guvernør Arnold Schwarzenegger eldste datter. Hun er i dag en bestselgende forfatter.

Arnold Schwarzenegger uttalte til Extra i januar at han gledet seg til å bli bestefar.

– Jeg presser ikke temaet på dem, fordi jeg vet det kommer til å skje etter hvert. Det er opp til Chris og henne når de ønsker å gjøre det. Jeg gleder meg til det, sa den tidligere politikeren.

Kjendis-skilsmisse

Chris Pratt var tidligere gift med skuespilleren Anna Faris, men i 2017 offentliggjorde de separasjonen etter åtte års ekteskap. De har sønnen Jack (7) sammen, som People skriver har fått et nært forhold til sin nye stemor.

I etterkant av skilsmissen har både Pratt og Faris omtalt sitt gode vennskap. Faris har blant annet omtalt Pratts nye forhold i sin egen podcast.

– Chris sendte meg en melding i morges og fortalte at han fridde til Katherine kvelden før. Jeg sendte en melding tilbake og skrev: «jeg vil bare minne deg om at jeg er en ordinert prest», sa hun i podcasten.

Nyheten om Pratt og Schwarzeneggers første barn kom kun tre dager etter det ble kjent at Pratt skal delta en spesialepisode av den populære serien Parks & Recreation.

Skuespilleren skal blant annet gjenforenes med Amy Phoeler og Aubrey Plaza i episoden, som skal handle om hvordan gjengen takler koronakrisen.