Zlatan har avvist det gang på gang. Nå er han ikke like bastant

Bare én svensk klubb er aktuell for Zlatan Ibrahimovic (38).

Da Italia og Milano ble stengt ned på grunn av koronaviruset i midten av mars, reiste Zlatan Ibrahimovic og familien til Stockholm.

Den siste tiden har superspissen trent med Hammarby. Det har skapt spekulasjoner om han kan være aktuell for en retur til Sverige.

38-åringen har imidlertid en rekke ganger i karrieren avvist at det er aktuelt, senest da han gikk inn på eiersiden i Hammarby i fjor.

Nå er Zlatan på langt nær så krystallklar.

– Jeg har alltid sagt at jeg ikke kommer til å spille i Allsvenskan, men jeg har sagt andre ting også. Vi får se hva som skjer, sier Ibrahimovic til Dplay etter en direktesendt trening i Tele2 Arena fredag.

Se Ibrahimovic score i internkampen i videovinduet øverst!

Ibrahimovic sier at det kun er én klubb som gjør Allsvenskan aktuell.

– Er det noen jeg skal hjelpe, er det Hammarby. Jeg har hjulpet en annen klubb i lang tid, sier Ibrahimovic, og sikter trolig til Malmö.

Det skapte raseri i Malmö da det ble kjent at Ibrahimovic hadde tatt over 25 prosent av aksjene i Hammarby. Statuen av spissen er vandalisert en rekke ganger og det er gjort hærverk mot leiligheten hans i Stockholm.

Ibrahimovic spilte for Malmö fra 1995 til 2001. Da meldte han overgang til Ajax, og han har siden spilt i klubber som Juventus, Inter, Barcelona, Milan (to perioder), Paris Saint-Germain, Manchester United og LA Galaxy.

I januar signerte veteranen en kontrakt med Milan ut sesongen.

– Jeg er under kontrakt med Milan. Vi får se hvordan det avsluttes der, om det avsluttes. Ingenting er klart. Jeg vil spille fotball så lenge jeg kan, men vi får se hva som skjer. Jeg vil bidra, ikke spille på grunn av hva jeg har oppnådd tidligere eller for hvem jeg er, sier Ibrahimovic om fremtiden.