FIKK TILSNAKK: Arsenal har snakket med blant andre Granit Xhaka (t.v.) og Alexandre Lacazette.
FIKK TILSNAKK: Arsenal har snakket med blant andre Granit Xhaka (t.v.) og Alexandre Lacazette. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

Arsenal-stjerner har fått advarsel

Arsenal liker dårlig at stjernekvartett har brutt myndighetenes retningslinjer.

Arsenal bekrefter overfor Sky Sports at de har tatt kontakt med David Luiz, Alexandre Lacazette, Nicolas Pépé og Granit Xhaka etter at spillerne har brutt myndighetenes retningslinjer for å hindre koronasmitte.

Rekordkjøpet Pépé er filmet mens han spilte fotball i en park i Nord-London, mens Xhaka og David Luiz møttes i en park i Southgate. Lacazette ble avbildet da han snakket med en bilpasser i oppkjørselen, ifølge kanalen.

Britiske myndigheter oppfordrer folk til å holde seg hjemme. Om de må gå ut, skal de holde minst to meters avstand til alle som ikke bor på samme adresse.

Arsenal-spillerne er ikke de første Premier League-spillerne som bryter restriksjoner.

Tottenham-duoen Serge Aurier og Moussa Sissoko trente sammen utendørs. Aurier la det til og med ut video av det på Instagram. Tottenham-manager José Moruinho måtte også beklage da han hadde tatt med noen av spillerne for å trene i en park.

Manchester City-spiller Kyle Walker la seg flat etter å ha arrangert fest med eksortepiker, mens Aston Villa-stjernen Jack Grealish kolliderte med to parkerte biler da han var på vei hjem fra fest. Det straffet seg økonomisk.

Det er fortsatt usikkert når Premier League-sesongen starter opp igjen.