RØD LØPER: Modell og skuespiller Jodie Turner-Smith og hennes Joshua Jackson ankommer premieren på Queen & Slim på TCL Chinese Theatre i Hollywood i november i fjor.
RØD LØPER: Modell og skuespiller Jodie Turner-Smith og hennes Joshua Jackson ankommer premieren på Queen & Slim på TCL Chinese Theatre i Hollywood i november i fjor. Foto: Frederic J. Brown/AFP

«Dawson's Creek»-stjerne fikk sitt første barn

Joshua Jackson (41) og hans Jodie Turner-Smith (33) har fått ei lita jente.

I august i fjor bekreftet skuespiller Joshua Jackson (41) og modell og skuespiller Jodie Turner-Smith (33) at de var blitt et par.

Fire måneder senere giftet de seg, og kun noen uker senere annonserte de at de ventet sitt første barn sammen.

Nå har de to blitt foreldre for første gang, melder People.

– Både mor og barn er friske og glade, bekrefter talspersonen deres overfor nettstedet.

– En fantastisk reise

Nylig viste Turner-Smith frem babymagen sin på Instagram, og skrev dette:

– En fantastisk reise som begynner med undring og endring. Jeg kommer aldri til å glemme hvordan dette føltes, og nå vil jeg heller aldri glemme hvordan det så ut.

Visste hvilket kjønn det skulle bli

I et annet tidligere innlegg på Instagram avslørte hun at hun ventet ei jente.

Joshua Jackson, som ble verdensberømt i TV-serien «Dawson's Creek», fortalte senere at han hele tiden hadde hatt på følelsen at det var ei datter de skulle få.

I et intervju med Access sa han at familien hans består av mellom 85 og 90 prosent jenter.

– Det er nesten ingen gutter i familien min, så jeg visste det egentlig, sa han.

Termin under en pandemi

Da termindato nærmet seg, fortalte Jackson «Good Morning America» at det litt stressende å vente barn mist i korona-pandemien.

– Det er åpenbart litt stressende nå, og vi prøver å finne ut hvordan vi skal være smarte i karantenen. Helsesystemet er litt vanskelig nå, men vi finner ut av det dag for dag. Hun er frisk og babyen er frisk, og det er det viktigste, sa han.

HIT PÅ TV: Michelle Williams, James Van Der Beek, Joshua Jackson og Katie Holmes gjorde braksuksess med «Dawson's Creek».
HIT PÅ TV: Michelle Williams, James Van Der Beek, Joshua Jackson og Katie Holmes gjorde braksuksess med «Dawson's Creek».

Tok verden med storm

«Dawson's Creek» var en av verdens mest populære TV-serier da den ble sendt fra 1998 til 2003, og gjorde skuespillerne til stjerner over natta.

Serien handlet om fire venner i småbyen Capeside i Massachusetts.

Seriens hovedrolleinnehavere James Van Der Beek (43), Katie Holmes (41), Joshua Jackson (41) og Michelle Williams (39) spilte henholdsvis «Dawson», «Joey», «Pacey» og «Jen» i serien.

Det var TV3 som først sendte serien, og deretter gikk den på Viasat 4, TVNorge og TV 2.