Slik går det med norske Michelin-restauranter: – Festen er over
Fire norske restauranter fikk sin første Michelin-stjerne kun en måned før de måtte stenge dørene. Nå er de avhengige av den norske turismen for å komme seg gjennom krisa.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
I Norge har elleve spisesteder stjerne i den anerkjente Michelin-guiden, hvorav fire av dem fikk sin aller første stjerne i år.Noen kaller restaurantene spydspissen innen norsk landbruk og matkultur. Men også disse lider av å holde stengt flere måneder i strekk.RE-NAA i Stavanger er den eneste restauranten i Norge som har to stjerner. Æren ble de tildelt i Trondheim i februar.Knapt én måned senere måtte de stenge dørene på grunn av koronaviruset.- Vi kan ikke skryt
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert