HVA SKYLDES TALEFEIL?: Elton John opptrer under One World: Together At Home-konserten med «I´m still standing».
HVA SKYLDES TALEFEIL?: Elton John opptrer under One World: Together At Home-konserten med «I´m still standing». Foto: Global Citizen/Reuters/Scanpix

Frykter for Elton Johns helse etter merkelig opptreden

Elton John hadde store problemer med å synge låta «I'm Still Standing» under den tv-sendte One World: Together At Home-konserten i helgen.

Elton John var en av mange celebre artister som opptrådte under den tv-sendte One World: Together At Home-konserten som ble sendt her på TV 2 i helgen og som du kan se på TV 2 Sumo.

Slet med ord

Nå frykter fansen for superstjernens helse etter å ha sett han opptre under helgens TV-sendte konsert.

73-åringen sang sin ikoniske låt « I'm Still Standing », men hadde store problemer med uttalelsen av ord med «S» og «T»

Bekymrede fans

Etter konserten var Twitter full av forvirrede og bekymrede fans. En fan skriver:

– Elsker å høre på Elton John, men noe med denne opptredenen var fryktelig galt. Han skrek og det hørtes ut som han hadde talefeil.

En annen spekulerte videre:

– Jeg vet at han har hatt lungebetennelse for ikke så lenge siden, så jeg tror nok det er årsaken til at han hørtes så rar ut.

– Jeg har sett Elton John opptré så mange ganger og han hørtes ikke bra ut. Hvorfor klarte han ikke å uttale «standing», svært bekymret, skrev en annen.

Avslutningsturné

Elton Johns avskjedsturné «Farewell Yellow Brick Road» var godt igang da den ble kansellert på grunn av koronaviruset. Turnéen startet i 2018 og strekker seg fram til neste år.

Det er ennå uvisst hvor mange konserter som vil bli kansellert. Han skal etter planen avholde to konserter i Telenor Arena, 26 og 27 september.

Lungebetennelse

Tidligere i vinter måtte han avlyse to konserter i New Zealand og årsaken til dette var at han slet med atypisk lungebetennelse, forårsaket av mykoplamabakterien, som kan forårsake øvre og nedre luftveisinfeksjoner.

OSCAR: Elton John og partner David Furnish viser frem Oscar-statuetten Elton vant under årets Oscar-utdeling, februar, 2020. Foto:Scanpix
OSCAR: Elton John og partner David Furnish viser frem Oscar-statuetten Elton vant under årets Oscar-utdeling, februar, 2020. Foto:Scanpix

– Jeg vil alltid gi 100 prosent, og jeg er redd for at jeg ikke er i stand til å gjøre det nå, sa poplegenden, som la til at han var takknemlig for støtten han hadde fått og gleder seg til å komme tilbake til landet for å spille.

Elton John har ikke kommet med noen kommentar etter helgens opptreden på TV.

Prioriterer familien

Hans partner David Furnish, sa dette til Daily Star tidligere i år:

– Elton ville avslutte med en lang turné, fordi det er så mange mennesker han vil ta farvel med. Han ønsker ikke å reise verden rundt noe mer, det tar fører han vekk fra familien. Elton har holdt på med dette i over 50 år nå, han vil ikke slutte å opptré, men han orker ikke all reisingen noe mer, avsluttet David Furnish