DATET PÅ TV: Her er Inger Lund og Simen Kummeneje fotografert under Jakten-innspillingen sommeren 2019. Foto: TV 2
DATET PÅ TV: Her er Inger Lund og Simen Kummeneje fotografert under Jakten-innspillingen sommeren 2019. Foto: TV 2

Brudd for Jakten-paret

Inger og Simen fra fjorårets Jakten på kjærligheten-sesong er ikke kjærester lenger.

Bonden Inger Lund (29) og frieren Simen Kummeneje (29) fant lykken i fjorårets sesong av Jakten på kjærligheten, men nå er forholdet over.

Det bekrefter de via programmets presseansvarlige i TV 2.

– Inger og Simen fra Jakten på kjærligheten kan bekrefter at det er slutt mellom dem, men de ønsker ikke å utdype noe mer utover å bekrefte bruddet, sier TV 2s presseansvarlige for Jakten på kjærligheten, Unn Grethe Berge.

Ble først vraket på TV

Paret ble kjærester etter at innspillingen av TV-programmet ble ferdig i fjor sommer.

Kummeneje ble først vraket av Lund i programmet, og hun valgte Gjermund Lien Dahl som sin siste frier. Lund og Dahl kalte seg kjærester i siste program, men da kameraene ble skrudd av, fant de ut at de passet bedre som venner.

Da tok Jakten-bonden opp igjen kontakten med frieren som hun hadde sendt hjem, og Lund og Kummeneje kunne bekrefte at de var et par i desember.

– Jeg tok kontakt med Simen cirka en måned etter at Gjermund og jeg avsluttet. Vi møttes endel i løpet av oktober og november og det har føltes veldig fint og naturlig, fortalte Inger til TV 2 da.

– Vi har det fint og jeg liker «oss». Vi tar det ganske rolig, finner ut av følelser og tar det steg for steg. Neste steg blir vel å møte noen venner og faktisk være kjærester utenfor husets fire vegger. Det gleder jeg meg til, sa Kummeneje til TV 2 i desember i fjor.

Jakten-bonde

Lund, som har en gård på Båstad i Østfold, var en av seks bønder som søkte etter en kjæreste i fjorårets sesong av Jakten på kjærligheten.

Det er ett par som fant kjærligheten: Andreas Bolset og Cathrine Holager er blitt samboere på hans gård i Jølster.

Til høsten kommer den 17. sesongen av Jakten på kjærligheten på TV 2. Årets bønder avsløres senere denne måneden.