Improvisert vegansk currygryte

Karen Elene Thorsen står bak den populære Instagramkontoen @fattig.student. I dag kom hun helt uforberedt og lagde en rett ut i fra hva hun fant i kjøleskapet til Wenche.

Karen Elene Thorsen har et matbudsjett på 300-400 kroner i uken.

I dag tok hun en titt i kjøleskapet til Wenche for å se hvilken rett hun kunne lage av det som var der. Resultatet ble en vegansk currygryte. Oppskriften får du her.

Ingredienser:

  • 3 gulrøtter
  • 1-2 løk
  • 1 ss revet ingefær
  • 2-3 ss green currypaste
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 boks kikerter
  • Chilli og lime

Fremgangsmåte:

Stek løk, gulrøtter og ingefær, tilsett grønn curry. Tilsett hakkede tomater og kokosmelk. La det koke i noen minutter. Tilsett til slutt kikertene og smak til med lime, chilli og eventuelt litt soyasaus. Server retten med ris eller couscous, tilberedt etter anvisning på pakken.