Pogba usikker på om folk virkelig vet sannheten

Paul Pogba forklarer skadene som har frustrert ham denne sesongen.

Det har vært en frustrerende sesong for Paul Pogba, som kun har spilt 610 minutter fordelt på åtte kamper i alle turneringer.

Nå er franskmannen full fart på vei tilbake.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær mener både Pogba og Marcus Rashford kan dra fordel av at koronaviruset har stanset fotball på ubestemt tid, slik at alle starter opp igjen med like forutsetninger.

Pogba innrømmer at det har vært tungt.

– Jeg har vært frustrert. Nå er jeg nesten klar igjen. Det eneste jeg tenker på er å trene sammen med resten av laget igjen, sier Pogba til Manchester Uniteds podkast.

Paul Pogba forteller at han aldri har opplevd en lignende skadeperiode i karrieren, men at han også får noe positivt ut av den.

– Det gjør meg enda mer sulten på å komme tilbake og gjøre det bra. Denne perioden har fått meg til å forstå hvor høyt jeg elsker fotball, fortsetter han.

Pogba pådro seg en ankelskade tidlig i sesongen. Siden den gang har ankelen vært trøblete og gjort at han har mistet 40 kamper.

– Du er nødt til å være tålmodig. Jeg vet ikke om folk virkelig vet hva som skjedde, sier Pogba i podkasten.

– Jeg fikk en skade i foten mot Southampton. Det var tidlig i sesongen. Jeg slet lenge med den, men jeg trente og forsøkte å spille kamper. Da jeg måtte stoppe, oppdaget jeg at jeg hadde et brudd, forteller midtbanespilleren.

Pogba forklarer at han fikk gips på foten.

– Da jeg kom tilbake til kampene mot Watford og Newcastle, kjente jeg noe igjen. Jeg trengte en operasjon. Nå kjenner jeg ingenting, og forhåpentligvis er jeg tilbake veldig snart, sier Pogba.

Med ni kamper igjen av sesongen ligger Manchester United på femteplass i Premier League. Med Manchester City utestengt fra Champions League kan femteplass gi plass i Europas gjeveste klubbturnering. Det er tre poeng opp til Chelsea på fjerdeplassen som garantert betyr Champions League-spill.

Sheffield United vil imidlertid ta over femteplassen fra United med seier i sin hengekamp mot Aston Villa. Planen er at Premier League-sesongen skal fullføres, men det er fortsatt usikkert når fotball kan startes opp igjen.