KJØRTE AV: Politiet meldte om ulykken tidlig onsdag morgen.
KJØRTE AV: Politiet meldte om ulykken tidlig onsdag morgen. Foto: Per Christian Dyrø, TV 2

John Arne Riise til sykehus etter ulykke

John Arne Riise er fraktet til sykehus etter en trafikkulykke i Ålesund tidlig onsdag morgen. Det bekrefter manageren til TV 2.

Natt til onsdag meldte politiet i Møre og Romsdal om en trafikkulykke i Ålesund.

En bil med to personer var involvert i ulykken.

John Arne Riises manager, Erland Bakke, bekrefter at det var Riise og datteren hans som var involvert i ulykken.

Via manageren sier Riise til TV 2 at det kom et dyr løpende fra venstre.

– Ingen skader på meg. Traumatisk da jeg automatisk kastet en arm for å holde Ariana fast og nær meg, mens bilen krasjet og rullet på den ene siden før den skled ti til 15 meter bortover. Fikk løftet Ariana ut av bilen. Alt som betydde noe var at Ariana var OK, sier Riise.

Politiet meldte etter ulykken at det ikke dreier seg om store personskader, men at begge de involverte ble kjørt til sykehus for sjekk.

Riise skrev en statusoppdatering på sin Facebook-profil hvor han informerte om at både han og datteren har det bra. De er nå skrevet ut fra sykehuset.

– Jeg vil bare legge ut en kort update om at både min datter og jeg har det fint etter nattens bilulykke. Siste timene er tilbrakt på sykehuset for rutinekontroll, skriver 39-åringen.

– Takk til politi, ambulanse, brannmannskap og Ålesund-sykehus for strålende oppfølging gjennom natten. Tusen takk til sjåføren som fikk ringt etter hjelp, og lastebilsjåføren som bidro.

Bilen er ikke kjørbar etter ulykken.

Det er opprettet sak på forholdet.

Til Dagbladet sier operasjonsleder Sindre Molnes i Møre og Romsdal at det ikke er mistanke om promillekjøring eller noe annet straffbart.