Ødegaard kastet seg på korona-trend

Martin Ødegaard gjør som mange andre stjerner og barberer bort håret sitt.

Desperate tider krever desperate tiltak, er det noe som så fint heter.

Som så mange andre, kjeder idrettsstjernene seg under koronakrisen. De fleste av dem deler flittig hva de tar seg til i sosiale medier, hvor flere trender har spredt seg som ild i tørt gress.

Først var det triksing med doruller, nå har idrettsstjernene valgt å la det gå ut over utseendet sitt. De siste ukene har flere lagt ut bilder av at de har barbert hodet sitt.

Blant andre David Beckham, Hector Bellerin, Paul Pogba, Anthony Martial og sist ut er Martin Ødegaard som lever med portforbud i Spania.

Den Real Madrid-utleide nordmannen la tirsdag ut et bilde på Instagram hvor han viser den nye frisøren med teksten «jeg antar det var min tur».

Haaland tok Ronaldos utfordring

Erling Braut Haaland har også nok av fritid til å slenge seg på trender. Etter at Cristiano Ronaldo la ut en film hvor han utfordret folk til å gjøre en core-trening øvelse, tok jærbuen utfordringen.

Braut Haaland tok 124 «bone-crushers» på 45 sekunder og sendte utfordringen videre.

I England valgte landslagskamerat Sander Berge å kle seg opp i fullt Sheffield United-supporterutstyr og sette seg på spinningssykkelen, samtidig som han oppfordret folk til å holde seg hjemme.

Men den aller mest oppfinnsomme og morsomste, er kanskje Liverpool-spiller James Milner. 34-åringen har tidligere blitt beskyldt for å være kjedelig, og har svart på det ved å legge ut filmer hvor han gjør kjedelige ting.