I ARBEID: De tre norske sykkellagene på herresiden, Uno-X Norwegian Development Team, Joker Fuel of Norway og Team Coop, permitterer ikke rytterne. Avbildet er Erik Nordsæter Resell (Uno-X), Henrik Evensen (Joker Fuel of Norway) og Håkon Aalrust (Team Coop) på den andre etappen i Arctic Race of Norway 2019.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix.
I ARBEID: De tre norske sykkellagene på herresiden, Uno-X Norwegian Development Team, Joker Fuel of Norway og Team Coop, permitterer ikke rytterne. Avbildet er Erik Nordsæter Resell (Uno-X), Henrik Evensen (Joker Fuel of Norway) og Håkon Aalrust (Team Coop) på den andre etappen i Arctic Race of Norway 2019. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix.

De norske lagene permitterer ikke rytterne: – Får vist hva man vil stå for

Ritt på ritt forsvinner fra sykkelsesongen 2020 – om det i det hele tatt blir noen sesong. Men de tre norske lagene holder fortsatt alle rytterne sine på lønningslisten.

Det forteller Uno-X, Joker Fuel of Norway og Team Coop til TV 2 tirsdag.Som i de fleste andre idretter, er det fullstendig stillstand i sesongen og uvisst når den gjenopptas.Tour de France, som skal begynne i slutten av juni, er fortsatt ikke utsatt eller avlyst, men få eller ingen tror det blir arrangert noen sykkelritt på denne siden av sommeren.Flere av de største lagene i verden har nå pålagt utøvere og støtteapparat lønnskutt og/eller begynt med permitteringer, men d