De britiske kongebarna hyllet helsevesenet

Prinsesse Charlotte, prins George og prins Louis klappet torsdag for helsevesenets innsats mot koronaviruset.

De engelske kongebarna, prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis ble med sin oldemor, dronning Elizabeth, og andre kongelige når de feiret arbeidet til det britiske helsevesenet torsdag.

Se den søte videoen lenger ned i saken.

Delte innlegg på Instagram

Foreldrene, hertugen og hertuginnen av Cambridge, la ut et sjarmerende klipp av de tre unge kongelige, som applauderer helsearbeidere i frontlinjen som risikerer livet i kampen mot koronavirus.

I innlegget skriver hertugparet:

«Til alle leger, sykepleiere, pleiere, fastleger, farmasøyter, frivillige og andre ansatte i NHS som utrettelig arbeidet for å hjelpe de berørte av Covid-19: takk.»

Folk over hele Storbritannia delte sin støtte til helsepersonell som kjempet mot Covid-19-pandemien. #ClapforNHS-kampanjen ble kraftig promotert av regjeringen og kongefamilien gjennom dagen.

Dronningen takket

Dronningen gav også en takkemelding i en hyllest som ble lagt ut på kongefamiliens Instagram-side, mens opptakene ble gitt ut på lignende måte på Twitter-kontoen deres om folk som deltok ved å juble, klappe og slå panner på Windsor Castle.

Dronningen sa blant annet at landet er «enormt takknemlig» for engasjementet fra alle de som jobber innen vitenskap, helse og nødetaten og offentlige tjenester.

Den norske kongefamilien har også takket norsk helsepersonell for at de står på ekstra hardt om dagen. Kong Harald talte også til folket som nå sitter i karantene.

«Sammen står vi i dette, og sammen skal vi klare å komme igjennom det som ligger foran oss», sa Kongen blant annet i talen.

.