IKKE LETT Å HOLDE MASKA: Intervjuet med Robert Kelly i 2017 gikk ikke helt etter planen. Foto: BBC
IKKE LETT Å HOLDE MASKA: Intervjuet med Robert Kelly i 2017 gikk ikke helt etter planen. Foto: BBC

Intervjuet i 2017 gikk viralt – slik gikk det da professoren skulle snakke om hjemmekontor

Professor Robert Kelly ble verdensberømt i 2017 da et intervju med BBC tok en uventet vending.

Kelly er professor i statsvitenskap ved Pusan-universitetet i Sør-Korea. I 2017 ble han intervjuet av BBC fra sitt hjemmekontor.

Plutselig åpnes døren bak ham, og inn marsjerer datteren.

Et øyeblikk senere kommer lillebror inn, gående i en babystol. Til sist kommer mor skrensende inn i rommet for å prøve å få kontroll på situasjonen.

Midt oppi kaoset forsøker Kelly å holde seg alvorlig. Videoen gikk verden rundt, og klippet som BBC la ut på sin Twitterkonto er sett nærmere 3,5 millioner ganger.

Hjemmekontor

Nå har BBC intervjuet professor Kelly igjen. Temaet denne gangen var hjemmekontor i koronatider, og Kellys kone og to barn deltok i seansen.

STREVSOMT: Professoren forteller at det kan være krevende med hjemmekontor i disse tider. Og det fikk også BBCs seere et inntrykk av under intervjuet.
STREVSOMT: Professoren forteller at det kan være krevende med hjemmekontor i disse tider. Og det fikk også BBCs seere et inntrykk av under intervjuet. Foto: Skjermdump / BBC

Intervjuet demonstrerer på en utmerket måte hvor utfordrende det kan være å jobbe hjemmefra med små barn i nærheten. Ingen av barna er spesielt interessert i å sitte rolig mens foreldrene intervjues.

– Som dere kan se, er det veldig vanskelig, sier Kelly.

– Vær grei med de ansatte

Han oppfordrer arbeidsgivere som har ansatte med små barn om å vise forståelse.

– Vi krangler med dem hele tiden. De har ingenting å gjøre. De klatrer oppetter veggene. Det er rett og slett kjempevanskelig, sier Kelly.

Se klippet her.