Pogba trente i Juventus-drakt for å støtte sin korona-smittede venn

Manchester United-stjernen Paul Pogba trente i Juventus-drakt for å vise sin støtte til korona-smittede venn Blaise Matuidi.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Franskmannen Blaise Matuidi bekreftet tirsdag at han var smittet av koronaviruset. Tidligere har Juventus-spilleren Daniele Rugani testet positivt på koronaviruset, eller COVID-19.

Se Pogbas vise sin støtte til Blaise Matuidi øverst!

Ruganis postive test førte til at 122 personer tilknyttet Juventus ble satt i karantene, inkludert storstjernene Cristiano Ronaldo og playmakeren Paulo Dybala.

Matuidi er nå satt i såkalt selvisolasjon, og opplyser selv at han etter forholdene har det bra.

– Jeg er positiv. Jeg er sterk, og moralen er god. Vi skal kollektivt komme sterkere tilbake etter denne testen. Takk for alle støttende meldinger jeg har mottatt. Vi må være disiplinerte og vi må stå sammen, lød oppfordringen fra Juventus-spilleren.

Nå har franskmannen fått en støttende video av Manchester United-stjernen Paul Pogba.

På sin Instagram-konto har Pogba lagt ut en video der han trener i Juventus-drakt og med nummer 14 og Matuidis navn på ryggen.

I en video Pogba har lagt ut på sin Instagram-story trener lagkamerat Victor Lindelöf i Sampdoria-drakt med Albin Ekdals navn på ryggen. Ekdal har også testet positivt på koronaviruset.

– Vi støtter våre venner i Juventus og Sampdoria @blaisematuidiofficiel, @albinekdal, og andre utøvere og personer i verden som nå opplever vanskelige tider, skriver Pogba på Instagram.

Koronaviruset har rammet Italia svært hardt. 475 nye virusrelaterte dødsfall er registrert i Italia onsdag, det høyeste tallet på ett døgn så langt under viruskrisen.

Det totale tallet på døde er nå oppe i 2.978 personer, opplyser Italienske helsemyndigheter. Totalt 8.800 personer har mistet livet verden over, og Kina topper fortsatt listen med 3.237 døde i landet.