Bjarte Myrhol er smittet av koronaviruset.
Bjarte Myrhol er smittet av koronaviruset. Foto: Erik Johansen

Myrhol i karantene med korona-symptomer

Bjarte Myrhol bekrefter på Instagram at han er satt i karantene og har symptomer på koronaviruset.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Så var det min tur til å bli smittet, etter en reise til Tyskland. Heldigvis kun relativt milde symptomer. Vil påpeke at vi ikke har vært i kontakt med noen mennesker etter at vi kom tilbake til Danmark, skriver landslagskapteinen i håndball på Instagram.

TV 2 har vært i kontakt med Myrhol som viser til uttalelser gitt til sin klubb, danske Skjern. Klubben kom onsdag kveld med en pressemelding der de informerer om at Myrhol og Thomas Mogesen er satt i 14 dagers karantene. Mogesens barn skal ha vært i kontakt med et koronasmittet barn.

– Jeg har vært syk i dager nå med alle symptomer på koronaviruset. I helgen besøkte jeg flere av spillerne i Rhein Neckar Löwen, hvor fem-seks spillere nå har testet positivt for smitten, sier Myrhol til Skjerns hjemmeside.

– Vi er positive, og jeg er veldig glad for, at vi ikke har vært i kontakt med noen mennesker etter vi kom til Danmark. Jeg ville vært veldig lei meg dersom jeg hadde smittet noen, legger Skjern-kapteinen til.

Verken Myrhol eller Skjern opplyser om de to spillerne har blitt testet for koronaviruset.

Myrhol sto over håndball-EM etter en tøff høst med tarmproblemer. Han ble operert i januar, og fjernet 25 cm av tarmen.

I slutten av februar hadde 37-åringen sine første minutter på håndballbanen etter operasjonen for 2. divisjonslaget til klubben hans Skjern i Danmark.

– Hele den første måneden etter operasjonen var det masse ubehag. De to første ukene var ordentlig jævlige, så det var en hard periode, sa Myrhol til TV 2 den gang.