– KJEDER MEG: Frem til 30. mars setter Ellen DeGeneres pause for programmet sitt. – Jeg elsker dere, og gleder meg til å være tilbake. Jeg kjeder meg allerede, sier programlederen.
– KJEDER MEG: Frem til 30. mars setter Ellen DeGeneres pause for programmet sitt. – Jeg elsker dere, og gleder meg til å være tilbake. Jeg kjeder meg allerede, sier programlederen. Foto: Andrew Harnik

Viruset stanser flere TV-program

Ellen DeGeneres, den kommende Batman-filmen en rekke Marvel-filmer er blant produksjonene som har valgt å ta en pause på grunn av koronaviruset.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En rekke storproduksjoner har i disse dager valgt å sette en pause som følge av koronaviruset, som herjer i store deler av verden.

Blant dem, er The Ellen DeGeneres Show.

– Etter å ha tenkt litt på det, har vi besluttet å pause produksjonen helt frem til 30. mars. Vi ønsker å ta ethvert forbehold for å sikre at vi gjør vår del for å holde alle friske. Jeg elsker dere, og gleder meg til å være tilbake. Jeg kjeder meg allerede, skriver DeGeneres på Twitter fredag.

Pauser Marvel-filmer

Dagen før besluttet programmets produsent Telepictures å fortsatte filme, men landet da på å gjøre det uten publikum, ifølge Deadline.

DeGeneres er ikke alene om å ta en pause i produksjonen. De siste dagene har Marvel pauset innspillingene av alle sine Disney+-serier, som inkluderer «Loki» og «WandaVision». Warner Bros. har også pauset innspillingen av den nye Batman-filmen, med Robert Pattison i hovedrollen, på pause de neste to ukene. Universal har gjort lignende grep under filmingen av sin kommende film «Jurassic World: Dominion».

Også innspillinger av serier som «Stranger Things», «Atlanta» og «Fargo» er rammet.

Rammer både serier og festivaler

I likhet med DeGeneres, har også komikerne Bill Maher og John Oliver besluttet å pause sine show, som vanligvis går med publikum. Sistnevnte vil ifølge IndieWire sende en episode søndag, men da i forkortet utgave.

En rekke filmarrangementer, som Razzie Awards, som kårer årets verste skuespillerprestasjoner og filmer, har også kansellert årets utdeling, ifølge IndieWire.