RAN: Utenfor Storgata Grill og pizza i Storgata i Oslo ble en mann funnet med alvorlige stikkskader etter et ran onsdag kveld.
RAN: Utenfor Storgata Grill og pizza i Storgata i Oslo ble en mann funnet med alvorlige stikkskader etter et ran onsdag kveld. Foto: Privat

Mann alvorlig skadd etter knivran i Oslo

En mann er alvorlig skadet etter et knivran på Grunerløkka i Oslo sentrum. Politiet jakter to mulige gjerningspersoner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klokken 20.30 onsdag kveld ble en mann funnet med stikkskader, etter det som skal ha vært et personran utenfor Storgata Grill og pizza i krysset Storgata – Osterhausgate i Oslo sentrum.

– Den fornærmede mannen er alvorlig skadet og brakt til sykehus, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt til TV 2.

– Vi går ut fra nå at han er blitt stukket med kniv. Vi søker på åstedet etter gjenstander han kan ha blitt stukket med, sier politiets innsatsleder Tom Berger til NRK.

Politiet jakter gjerningspersoner etter ranet.

– Vi er godt i gang med vitneavhør, teknisk og taktisk etterforskning på stedet. Foreløpig vet vi ikke om det var noen relasjon mellom fornærmede og gjerningspersonen eller ikke, sier Sandnes.

Politiet foretar tekniske undersøkelser på åstedet og går gjennom videoopptak fra området. Samtidig ønsker de kontakt med flere vitner.

Politiet opplyser at det er gitt følgende beskrivelse av to aktuelle personer som kan ha tilknytning til hendelsen.

– De er sett løpende fra det sentrale åstedet like etter hendelsen. En hadde rød lue og blå jakke, lys i huden. Den andre var mørk i huden, sorte klær og tildekt nedre del av ansikt, skriver politiet på Twitter.