SKADET: Anthony Martial er ute etter kollisjonen med stolpen i 2-0-seieren over Manchester City søndag.
SKADET: Anthony Martial er ute etter kollisjonen med stolpen i 2-0-seieren over Manchester City søndag. Foto: Oli Scarff

Ny skade for United-stjerne

Ole Gunnar Solskjær håper Anthony Martial kan rekke Tottenham-kampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se LASK Linz mot Manchester United på TV 2 Zebra og Sumo torsdag fra kl. 18.30.

Manchester United må klare seg uten en skadet Anthony Martial i den første kampen mot LASK Linz i Europaliga-åttedelsfinalen.

– Anthony skadet seg da han skled inn i stolpen, så han er ikke klar til kampen. Forhåpentligvis er han klar til søndag, men jeg er ikke sikker, sier Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Tidlig i andre omgang i 2-0-seieren over Manchester City holdt Ederson på å kløne det til med ballen i beina. Martial satte City-målvakten under press, men fikk akkurat ikke tak i ballen og skled inn i stolpen.

Den franske spissen, som har slitt med flere skader denne sesongen, så ut til å ha store smerter etter sammenstøtet med stolpen, og han fikk behandling på banen, men han fortsatte kampen og spilte de neste 30 minuttene.

Manchester United skal møte José Mourinho og Tottenham borte søndag.

Solskjær ble også spurt om status på midtbanestjernen Paul Pogba.

– Paul nærmer seg, men han er ikke klar ennå. Han har ikke trent med laget ennå, men neste uke kommer han til å være klar, sier Solskjær.