Det er ikke offentliggjort hvilke Arsenal-spillere som er satt i karantene.
Det er ikke offentliggjort hvilke Arsenal-spillere som er satt i karantene. Foto: PAUL CHILDS

Arsenal-spillere i karantene – Olympiakos-spillerne testet negativt

Arsenals oppgjør mot Manchester City er utsatt. Kampen skulle vært spilt onsdag kveld, men grunnet karantene på Arsenal-spillere skjer ikke det.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det bekrefter Arsenal selv på sine hjemmesider.

Det skjer i etterkant av at Arsenal spilte mot Olympiakos i Europaligaen for 13 dager siden. Den greske klubbens eier, Evangelos Marinakis har blitt smittet av koronaviruset.

Derfor tar ikke London-klubben noen sjanser, ettersom at alle som har hatt nærkontakt med virussmittede rådes til å hjemme-isolere seg i minimum 14 dager.

Kampen blir det første Premier League-oppgjøret som blir utsatt grunnet koronaviruset.

Alle spillerne og ansatte i Olympiakos ble testet for viruset tirsdag. Onsdag formiddag kom svarene og den greske storklubben skriver på sine hjemmesider at alle testet negativt på koronaviruset.

Det samme bekrefter Nottingham Forest på sine hjemmesider onsdag ettermiddag. Evangelos Marinakis eier også Championship-klubben.

Flere Arsenal-spillere hilste nemlig på Marinakis i sammenheng med oppgjøret. Arsenal skriver på sine hjemmesider at som et resultat av det er det flere spillere som ikke ville være tilgjengelig til kampen mot Mancehster City.

De aktuelle spillerne skal ifølge klubben sitte i hjemme-karantene til 14-dagersperioden har utgått.

«Vi ser på det som veldig liten sannsynlighet at disse spillerne pådrar seg viruset. Likevel tar vi det alvorlig og følger myndighetenes retningslinjer som anbefaler alle som har vært i kontakt med en smittet å isolere seg i 14 dager», skriver Arsenal på hjemmesiden sin.