SETTER NED PRIS: Som følge av oljekrangelen mellom Saudi-Arabia og Russland, vil det fra tirsdag av bli noe billigere priser hos Circle K.
SETTER NED PRIS: Som følge av oljekrangelen mellom Saudi-Arabia og Russland, vil det fra tirsdag av bli noe billigere priser hos Circle K. Foto: Stian Lysberg Solum

Setter ned prisene på bensin og diesel

Det kraftige fallet i oljeprisen gjør at Circle K senker prisene tirsdag, skriver E24.

I helgen greide ikke Opec-landene og Russland å bli enige om å kutte i produksjonen som følge av den fallende etterspørselen koronaviruset har gitt på olje.

Mandag kom det verste oljeprisfallet siden Gulfkrigen, og Oslo børs avsluttet i helrødt.

Nå skriver E24 at bensinkjeden Circle K tar grep om sine priser.

Til nettavisen sier informasjonssjef i selskapet, Pål Heldaas, at prisen på bensin og diesel vil bli billigere tirsdag.

– Tirsdag morgen går både bensin- og dieselprisen ned med 20 øre literen. Det er et svar på fallende innkjøpspriser i markedet for raffinerte produkter, sier Heldaas.

Ifølge informasjonssjefen er det spesielt fallet i råoljeprisen som senker prisene. De siste ukene har prisene på 95 blyfri falt med 55 øre siden 24. februar, mens dieselprisene har falt med 59 øre i samme periode.

Fra tirsdag blir listeprisen på 95 blyfri satt ned til 16,90 kroner literen, fra 17,10 kroner literen. Til E24 påpeker han at noen kunder kan oppleve at prisene går opp tirsdag, før den igjen vil falle.

Circle K har 473 drivstoffutsalg rundt omkring i landet.