Kanonscoring da Real Betis sjokkerte

Real Madrid ble sendt ned fra tabelltoppen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Betis-Real Madrid 2-1 (1-1)

Se høydepunktene øverst i saken!

Real Betis leverte en solid prestasjon da Real Madrid ble slått søndag kveld.

Og det var heller ikke ufortjent. For hjemmelaget hadde all grunn til å juble da sluttsignalet gikk på Estadio Benito Villamarín.

– Real Betis detonerte en bombe av de sjeldene, sa TV 2s kommentator og programleder Endre Olav Osnes i Målshow-studio.

Seks kamper uten seier

Barcelona tok steget opp til tabelltoppen da Real Sociedad og Martin Ødegaard ble slått 1-0 lørdag kveld. Real Madrid hadde muligheten til å ta tilbake tabelltoppen mot Betis, men slik ble det ikke.

Barcelona klatret til tabelltopp med 1-0-seier over Martin Ødegaards Real Sociedad lørdag kveld. Real Madrid ville ta tilbake ligaledelsen med seier i søndagens bortekamp, men Betis ville det annerledes på eget gress.

Dette var Real Betis sin første seier siden 19. januar, den første på seks kamper.

Real Madrid ligger nå på andreplass med 56 poeng, to poeng bak Barcelona. Real Betis ligger på tolvte plass med 33 poeng. Dette var den 27. runden i La Liga.

Kanonskudd

Fem minutter før pause kom den første scoringen til hjemmelaget. Hele Real Betis-laget og hjemmesupporterne ropte på straffe da en Betis-spiller ble felt i straffefeltet, ballen trillet ut til høyre og da smalt Sidnei til og limte ballen i nettaket fra skrått hold.

Ett minutt inn i overtiden i førsteomgangen var midtstopperen nok en gang i fokus. Denne gangen innen for eget straffefelt. Real Madrids Vinícius Júnior la inn ballen fra venstre, og Marcelo ble hindret av Sidnei i å skyte. Da var Benzema satte ballen sikker fra straffemerket og utlignet for bortelaget.

Tidligere Barcelona-spiller satte inn vinnermålet og ble matchvinner da han ble spilt gjennom av Andres Guardado. Spanjolen var sikker alene med keeper Courtois i Real Madrid-målet.