– Karantene er kanskje litt drøyt. Jeg er oppfordret til å holde meg hjemme og er helt frisk, sier Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Lise Christoffersen til VG. Hun er satt i karantene i påvente av svar på en koronatest etter et møte i Paris. Arkivfoto: Berit Roald / NTB scanpix
– Karantene er kanskje litt drøyt. Jeg er oppfordret til å holde meg hjemme og er helt frisk, sier Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Lise Christoffersen til VG. Hun er satt i karantene i påvente av svar på en koronatest etter et møte i Paris. Arkivfoto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: Berit Roald

Stortingspolitiker i koronakarantene

Stortingsrepresentant Lise Christoffersen (Ap) er i karantene i påvente av svar på en test for koronaviruset. Hun kom fra et møte i Paris fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En fransk parlamentariker og en ansatt i kantinen i bygget der møtet ble arrangert, er innlagt på sykehus med koronasmitte, skriver VG.

– Karantene er kanskje litt drøyt. Jeg er oppfordret til å holde meg hjemme og er helt frisk, sier Christoffersen til avisen.

Ap-politikeren, som er medlem i Europarådets parlamentarikerforsamling, sier at møtet i Paris ble avsluttet med en lunsj som var tilberedt i kantinen, men hun sier hun ikke har hatt kontakt med de to som er innlagt på sykehus.

Inntil hun får svar på testen, holder Christoffersen seg hjemme.

(©NTB)