007: Fans av den britiske spionen James Bond må smøre seg med tålmodighet. Her står en kvinne med ansiktmaske foran en plakat for den nye James Bond-filmen «No Time To Die».
007: Fans av den britiske spionen James Bond må smøre seg med tålmodighet. Her står en kvinne med ansiktmaske foran en plakat for den nye James Bond-filmen «No Time To Die». Foto: Mladen Antonov / AFP / NTB scanpix

Koronavirus:

Utsetter James Bond-première på grunn av viruset

Den nye James Bond-filmen «No Time To Die» skulle i utgangspunktet ha première i april verden over. Det har det nye koronaviruset satt en stopper for, melder AFP.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er knyttet stor spenning opp mot den nye James Bond-filmen «No Time To Die», som blant annet har blitt spilt inn i Norge.

Filmen skulle i utgangspunktet ha première i Norge den 3. april, men nå ser det altså ut til at fans av den britiske spionen må vente litt til.

Det nye koronaviruset har nemlig satt en stopper for filmpremièren, melder AFP.

Også på twitterbrukeren til filmen bekreftes det at filmen er utsatt.

I land som Kina, Italia, Sør-Korea og Japan har kinoene blitt stengt på grunn av smittefare. Det skal ha vært hovedårsaken til at filmens premièredato nå utsettes.

Ifølge Variety har filmen et budsjett på 1,8 milliarder kroner, og de er avhengige av at filmen blir godt sett internasjonalt.

Så langt har det kommet en ny slippdato for filmen i Storbritannia, der filmen kommer 12. november, og i USA der filmen kommer på kino den 25. november.

Tidenes lengste Bond-film

Filmen blir den 25. i rekken, siden den første bond-filmen «Dr. No» kom i 1963. En ting som skiller seg ut med filmen er at den kommer til å bli den lengste Bond-filmen noensinne.

Selv om filmen har tittelen «No Time To Die», har ikke regissør Cary Joji Fukunaga vært overivrig med saksa. Filmen varer faktisk i 163 minutter.

I de siste fire filmene er det den britiske skuespilleren Daniel Craig som har fått æren av å kjøre verden rundt i blankpolerte Aston Martin-biler iført sorte dress.

I mai i fjor ble det også kjent at briten skadet seg stygt under innspilling av den siste filmen. Etter to uker på sidelinjen med en ankelskade kom Craig seg tilbake på set og filminnspillingen fortsatte uten problemer.

Historisk bond-låt

I januar ble det kjent at at Billie Eilish (18) går i fotsporene til artister som Paul McCartney, Adele, Tina Turner og Madonna som alle har sunget tittellåten til tidligere James Bond-filmer.

Norske A-ha sang tittellåten til Bond-filmen The Living Daylights som kom ut i 1987.