KLAR TIL KAMP: Kristoffer Ajer beroliger det norske folk etter skademeldingen.
KLAR TIL KAMP: Kristoffer Ajer beroliger det norske folk etter skademeldingen. Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB Scanpix

Skadet Ajer avviser at Serbia-kampen står i fare

Det bekrefter Kristoffer Ajer til TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et større intervju med Scottish Sun uttalte Celtic-trener Neil Lennon at Ajer har hatt problemer med låret etter søndagens seier over St. Johnstone i den skotske cupen.

– Vi må vente å se hvordan det går med «Kris» Ajer. Han har vært litt øm i låret, sier Lennon.

Ajer forteller til TV 2 at det er snakk om en senebetennelse, og ikke noe alvorlig. Celtic spiller ligakamp mot Livingston onsdag, og den kan han spille dersom Lennon vil at han skal det, bekrefter landslagsspilleren.

I løpet av det siste året har Ajer spilt mange kamper og skaden det er nå er snakk om er en slitasje som kommer naturlig etter stor kampbelastning.

26. mars spiller Norge skjebnekampen mot Serbia. Ajer understreker at den kampen ikke står i fare på noe som helst vis slik situasjonen er nå.

– Han sier selv at dette ikke er noen stor skade, men han har spilt ekstremt mange kamper det siste året, derfor er det litt slitasje. Men, han har snakket med sin sjef Lennon, og han sier det at hvis Lennon vil bruke ham, kommer han til å spille. Det er ingen fare for å miste denne kampen på grunn av skade. Det kan jo være at de lar ham hvile, men det viktigste er at det er ingen fare på nåværende tidspunkt med tanke på den kampen som skal spilles mot Serbia i slutten av mars, forteller TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen som har vært i dialog med Ajer tirsdag formiddag.