VIP: Selv om det ble tap i sin første kamp som medeier i Inter Miami, skortet det ikke på humøret til David Beckham (t.h). Her sammen med kjendisokk Gordon Ramsay (t.v.) på tribunen under nattens oppgjør.
VIP: Selv om det ble tap i sin første kamp som medeier i Inter Miami, skortet det ikke på humøret til David Beckham (t.h). Her sammen med kjendisokk Gordon Ramsay (t.v.) på tribunen under nattens oppgjør. Foto: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Dårlig start for Beckham

David Beckhams Inter Miami tapte i sin aller første MLS-kamp i natt.

Los Angeles FC - Inter Miami 1-0

Det ble ikke den starten på MLS-eventyret som David Beckham håpet på.

I nattens oppgjør mot tidligere Stabæk-trener Bob Bradleys Los Angeles FC, ble det 0-1 tap for Inter Miami.

Kampens eneste skåring kom ved tidligere Arsenal- og Real Sociedad-spiss Carlos Vela. Bursdagsbarnet feiret sin 31-årsdag ved at han dro seg fri på vakkert vis før han chippet ballen i mål fra kanten av sekstenmeteren.

Stolt tross tap

Beckham fulgte kampen ringside sammen med sin kone Victoria, og en av deres sønner, Brooklyn.

FAMILIESTØTTE: Victoria Beckham sammen med sin mann, David, på tribunen under kampen
FAMILIESTØTTE: Victoria Beckham sammen med sin mann, David, på tribunen under kampen Foto: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

– Utrolig stolt øyeblikk for vår klubb i dag, og laget gjorde oss stolt. Det har vært en lang reise, men dette er bare begynnelsen. Til Diego (sjefen), laget og alle i klubben, vi må være veldig stolte over hvor langt i har kommet, og spente på hva fremtiden bringer, skriver den tidligere landslagskapteinen på Instagram etter kampen, og avslutter teksten med:

– Spennende tider fremover #vamosMiami.

– Seks ukers forberedelse

Miami-trener Diego Alonso sier seg enig med Beckham, og er fornøyd med laget sitt tross tap.

– Mot ligaens kanskje beste lag viser vi i dag et bilde på hva denne klubben kan bli. Med bare seks ukers forberedelser, gjør spillerne en bragd i dag, sier han til klubbens egen hjemmeside.

Allerede før sesongen ble sparket i gang, var Beckhams klubb i hardt vær. Den italienske storklubben Inter Milan har gått til sak mot at klubben skal få hete nettopp Inter, men enn så lenge har ikke det kommet et utfall i saken.