FLYTTES: Dwayne Johnson og resten av produksjonen på den nye blockbusteren «Red Notice» drar ikke til Italia for innspilling på grunn av virusutbruddet.
FLYTTES: Dwayne Johnson og resten av produksjonen på den nye blockbusteren «Red Notice» drar ikke til Italia for innspilling på grunn av virusutbruddet. Foto: Andrew Cowie / NTB scanpix

Flytter Netflix-innspilling etter virusutbruddet

Planene for innspillingen av Netflix sin nye storbudsjettfilm «Red Notice» med Dwayne Johnson legges om på grunn av virusutbruddet.

Storsatsningen «Red Notice» skulle etter planen delvis spilles inn i Italia i løpet av de kommende ukene, men slik blir det ikke, skriver Reuters.

Frykter virussmitte

Italia er landet utenfor Asia som har størst antall smittede av det nye koronaviruset. Nesten tusen har blitt smittet og 21 har så langt omkommet i landet av koronaviruset.

Det har ført til at de som skal produsere «Red Notice» har fått kalde føtter, og nå ser etter andre muligheter.

På rollelisten til denne storbudsjettfilmen finner vi muskelbunten Dwayne Johnson, «Deadpool»-stjernen Ryan Reynolds, og «Wonder Woman»-skuespilleren Gal Gadot.

Storslagen thriller

Det er så langt ikke kjent når filmen vil bli å se på Netflix, men noen detaljer om filmen har likevel blitt avslørt.

Det skal dreie seg om en storslagen krim-thriller, der en Interpol-agent er på jakt etter verdens mest ettersøkte kunsttyv.

Filmen har et svimlende budsjett på omlag 1,5 milliarder, ifølge Variety.

Innspillingen av filmen har også funnet sted i Atlanta i USA.

Det er ikke den eneste produksjonen som har blitt utsatt eller flyttet på grunn av virusutbruddet. Den nye «Mission Impossible» med Tom Cruise i spissen, som er under innspilling i disse dager, har også blitt rammet. Der har produksjonen utsatt et tre uker langt opphold i Venezia.