FALLULYKKE: Ifølge politiet var det i sammenheng med en fest at en person falt ut av vinduet i 4. etasje og ned på gaten.
FALLULYKKE: Ifølge politiet var det i sammenheng med en fest at en person falt ut av vinduet i 4. etasje og ned på gaten. Foto: Thomas Evensen / TV 2

Kvinne i 20-årene døde etter fallulykke i Oslo

En person omkom etter å ha falt ut av et vindu på Briskeby i Oslo natt til lørdag.

Klokken 01.39 fikk nødetatene inn en melding om en person som hadde falt ut av et vindu og ned på gaten på Briskeby i Oslo.

Fungerende krimvaktleder Kenneth Vold i Oslo opplyser at det var en kvinne i 20-årene. Vold sier politiet har konkludert med at fallet var en ulykke.

– En person har falt ut av et vindu i fjerde etasje og ned på gaten utenfor. Det ble igangsatt livreddende førstehjelp på stedet, men klokken 02.02 ble personen bekreftet omkommet, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Christian Krohn Engeseth til TV 2.

Ifølge politiet har vedkommende vært på en fest med flere til stede.

– Vi er i kontakt med vitner på stedet, og berørte på stedet blir ivaretatt. Vi foretar også taktiske og tekniske undersøkelser på stedet, sier Krohn Engeseth.

Politiet skriver på twitter litt før klokken fire at de pårørende er varslet i saken og at nødetatene er ferdig på ulykkestedet.