LOVE ISLAND:

Har avsluttet romansen etter at de kom hjem fra Love Island

Bjørvika, Oslo (TV 2): Noen har blitt kjærester, mens andre har avsluttet romansen. Få en oppdatering på hvordan det går med Love Island-parene etter innspillingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter åtte uker med reality-TV fra en villa utenfor Buenos Aires i Argentina, er årets Love Island-sesong over.

I torsdagens episode gikk kjæresteparet Nora Haukland (22) og Johannes Klemp (27) til topps da de fikk flest stemmer av TV-seerne.

I finalen av Love Island stod også to andre kjærestepar: Iselin Nordøy (24) og Omid Rosander (25), samt Mie Mack Cappelen (22) og Ali Esmael (28).

Selv om det kun var disse tre finaleparene som ble kjærester i Love Island-villaen, så har det oppstått følelser mellom flere av årets deltakere.

Da finaleepisoden ble sendt på TV på torsdag, var flere av årets Love Island-deltakere samlet til visning og fest i TV 2s lokaler i Bjørvika i Oslo.

TV 2 tok da en prat med flere av parene for å sjekke siste status på deres romanser.

Noen har blitt kjærester etter at de kom hjem til Norge, mens andre har avsluttet forholdet.

Se video fra finalefesten øverst i saken.

PÅ FINALEFEST: Foran fra venstre Elisabeth Lund, Ida Myren, Alexandra Mjør, Sofie Antonsen, Tanja Løvik, Oda Lindsetmo, Aranja Ophaug-Johansen, Thammy Dias. Bak fra venstre Sanpreet Singh, Eskild Magnussen, Nate Kahungu, Victor Barstad, Marius Helstad, Jon André Melhus. Foto: Marit Grøtte/TV 2
PÅ FINALEFEST: Foran fra venstre Elisabeth Lund, Ida Myren, Alexandra Mjør, Sofie Antonsen, Tanja Løvik, Oda Lindsetmo, Aranja Ophaug-Johansen, Thammy Dias. Bak fra venstre Sanpreet Singh, Eskild Magnussen, Nate Kahungu, Victor Barstad, Marius Helstad, Jon André Melhus. Foto: Marit Grøtte/TV 2

Thammy og Nate har blitt kjærester

Thammy Dias (29) og Nate Kahungu (23) røk ut av Love Island like før finalen. Da TV 2 møter dem på finalefesten, har de kun vært hjemme i Norge i fire dager. Men mye har skjedd på disse dagene.

– Vi ble kjærester for to dager siden. Vi landet i Norge, og da fant vi ut at familien min digger Thammy, og familien hennes digger meg, og da var det ikke mer vi trengte, sier Nate.

Under deres siste dag i Love Island-villaen sa de at de elsket hverandre, men paret var enige om at de ville vente med å bli kjærester til de kom hjem og møtte hverandres venner og familie.

Love Island-paret røper at de ikke har hatt tid til å møte partnerens nærmeste, men de har snakket sammen på Facetime. Snart blir det familietreff.

– Jeg gleder meg masse til det. Familien min elsker han. Jeg var hjemme, og de snakket bare om Nate, sier Thammy.

– Etter at vi kom hjem har vi brukt tid med hverandre, uten kamera, og det er veldig deilig. Nå er det egentlig bare å gå ut i hverdagen og se hvordan det kommer til å gå, sier Nate.

KJÆRESTER: Nate Kahungu og Thammy Dias. Foto: Marit Grøtte/TV 2
KJÆRESTER: Nate Kahungu og Thammy Dias. Foto: Marit Grøtte/TV 2

Oda og Ådne avsluttet romansen

Da Oda Lindsetmo (22) og Ådne Funderud (23) røk ut av Love Island under samme skjebneseremoni, innrømte begge to at de hadde hatt følelser for hverandre i villaen.

Da de kom hjem til Norge, tok de opp kontakten igjen.

– Vi fant tonen litt da vi kom hjem, men vi har funnet ut at det er best at vi går hver til sitt. Jeg tror at mye av grunnen til det, er at vi er litt for forskjellige. Ådne er en kjempefin fyr, og jeg har ikke noe vondt å si om han, men akkurat vi to passer ikke sammen, sier Oda.

Romansen mellom de to Love Island-deltakerne er nå over.

– Det går nok litt på kommunikasjonen mellom oss, som var et problem i villaen også. Vi hadde en god «connection», men det går ikke noe dypere enn det. Vi trodde det kom til å fungere da vi kom hjem, siden da fikk vi en god tone igjen, men så kom vi i den samme, gamle banen, sier hun.

Ådne var ikke til stede på finalefesten i Oslo, men han bekrefter på telefon til TV 2 at det er over mellom ham og Oda.

– Vi prøvde etter at vi kom hjem og var sammen i noen uker, men så skjønte vi at vi ikke passer sammen så godt som vi først trodde. Det er trist når kjemien ikke stemmer, men slik er det bare, sier Ådne.

LOVE ISLAND-DELTAKER: Oda Lindsetmo. Foto: Marit Grøtte/TV 2
LOVE ISLAND-DELTAKER: Oda Lindsetmo. Foto: Marit Grøtte/TV 2

Ida og Eskild har møtt hverandre

Et annet par som fant tonen i villaen, var Ida Myren (21) og Eskild Magnussen (27). Da Eskild røk ut den andre uka, ble det tårevått for Ida. Tre uker senere reiste Ida hjem, og da sa hun at hun ville ta kontakt med Eskild.

På Love Island-finalefesten røper de to deltakerne at de har møttes noen ganger etter TV-innspillingen.

– Har dere vært på date, eller er det mer som venner?

– Hva vil du kalle det, egentlig?, sier Eskild til Ida.

– Jeg vet ikke. Både og. Venner som er på date, sier Ida.

De er begge enige om at statusen mellom dem to nå er «gode venner».

– Tror dere at det kan bli noe mer enn vennskap?

– Vi får se. Jeg vet ikke, sier Eskild.

– Vi tar det som det kommer, sier Ida.

Hun innrømmer at det har vært følelser der for hennes del.

– Jeg tenkte mye på Eskild da jeg var i villaen alene, og jeg tenkte på han da jeg kom hjem, så jeg sendte han en melding. Så det har vært noen følelser der fra min side, i hvert fall, sier hun.

– Jeg ble veldig glad for at hun sendte melding og tok kontakt. Vi har møttes, og det har vært veldig hyggelig, sier Eskild.

LOVE ISLAND-DELTAKERE: Eskild Magnussen og Ida Myren. Foto: Marit Grøtte/TV 2
LOVE ISLAND-DELTAKERE: Eskild Magnussen og Ida Myren. Foto: Marit Grøtte/TV 2

Victor og Sofie vil utforske ting videre

Victor Barstad (23) og Sofie Antonsen (20) reiste hjem sammen fra Argentina, da paret røk ut i starten av finaleuka.

Da TV 2 møter dem på finalefesten, har de vært hjemme i kun fire dager.

– Jeg og Sofie har jo sendt litt meldinger, men i dag er det første gang vi møtes siden TV-innspillingen. Det har ikke vært noe tid til dating ennå, sier Victor.

Det siste Victor og Sofie gjorde i Love Island-villaen, var å kysse foran kamera.

– Det var et kjempekoselig kyss. For min del kan det ha vært starten på noe. Vi har ikke rukket å utforske det mer etter at vi kom hjem, men jeg har vært åpen om at jeg har lyst til å møte Sofie og se hvordan det kan fungere her, sier Victor.

– Vi får se hva tiden vil vise, sier Sofie.

LOVE ISLAND-DELTAKERE: Sofie Antonsen og Victor Barstad. Foto: Marit Grøtte/TV 2
LOVE ISLAND-DELTAKERE: Sofie Antonsen og Victor Barstad. Foto: Marit Grøtte/TV 2

Alexandra og Marius vil se hva som skjer

Da Alexandra Mjør (21) og Marius Helstad (26) røk ut av Love Island for omtrent to uker siden, var de begge åpne om at de ville fortsett å utforske forholdet hjemme.

Han bor i Malmö i Sverige, mens hun bor i Oslo, så på finalefesten var det første gang de møttes igjen etter TV-innspillingen.

– Vi har det veldig gøy sammen, og vi tar det litt som det kommer. Vi ser hva som skjer. Vi bor jo i to forskjellige land, så det blir litt mer vrient sånn sett, sier Alexandra.

De to Love Island-deltakerne håper at de kan møtes i Oslo noen helger i tiden som kommer.

– Vi har det kjempegøy sammen og vi prater godt, så får vi se hva som skjer i fremtiden, sier Marius.

LOVE ISLAND-DELTAKERE: Marius Helstad og Alexandra Mjør. Foto: Marit Grøtte/TV 2
LOVE ISLAND-DELTAKERE: Marius Helstad og Alexandra Mjør. Foto: Marit Grøtte/TV 2

Oppstått følelser for Elisabeth og Singh

Sanpreet Singh (27) og Elisabeth Lund (19) var de to siste deltakerne som ankom Love Island, og de fikk begge litt over en uke i villaen. I løpet av tiden i villaen og noen dager hjemme i Norge, har de fått en god kjemi.

– Det skjer mye på kort tid for oss to. Vi har hatt bra kontakt hele veien. Vi har snakket på Whatsapp og Facetime, sier Singh.

– Det går veldig fint. Vi koser oss. Jeg skal være hos han i Oslo i noen dager nå, så det blir spennende, sier Elisabeth.

Nå vil de bruke tiden fremover på å bli enda bedre kjent med hverandre.

– Vi er overrasket over hvor bra flyt det har vært mellom oss. Vi har mye til felles, og det viktigste er humoren vår. Vi ler av de samme tingene. Også har vi begynt å snakke om ting som er viktige i livet, som kan gjøre at vi kan ta steget videre, sier Singh.

Elisabeth innrømmer at det har oppstått noen følelser for hennes del.

– Jeg føler absolutt at det er en kjemi der, som jeg ikke har hatt på veldig lenge. Jeg tenker på Elisabeth mer enn jeg tenker på andre mennesker for tiden, sier Singh.

LOVE ISLAND-DELTAKERE: Elisabeth Lund og Sanpreet Singh. Foto: Marit Grøtte/TV 2
LOVE ISLAND-DELTAKERE: Elisabeth Lund og Sanpreet Singh. Foto: Marit Grøtte/TV 2

Se alle episodene av årets Love Island-sesong på TV 2 Sumo.