– Haaland kan bli hvilt

Borussia Dortmunds trener Lucien Favre utelukker ikke at Erling Braut Haaland kan bli spart i lørdagens Bundesliga-oppgjør mot Freiburg.

Erling Braut Haaland spiller ikke nødvendigvis fra start kommende lørdag. Foto: Martin Meissner
Erling Braut Haaland spiller ikke nødvendigvis fra start kommende lørdag. Foto: Martin Meissner

Haaland har vært brennhet siden han kom til Borussia Dortmund og har scoret ni mål så langt i Bundesliga. Likevel vurderer Lucien Favre nå å la Haaland, samt flere andre sentrale spillere, få hvile under lørdagens kamp mot SC Freiburg i den hjemlige ligaen.

På et spørsmål på en pressekonferanse torsdag om det kan være tid for å la noen av de sentrale spillerne hvile, deriblant Haaland, svarte Favre:

– Ja, det kan vi absolutt snakke om. Skal vi spille videre med samme mannskap eller ikke? Det kan vi godt diskutere, sa Favre på pressekonferansen torsdag.

– Vi vurderer det. Et godt spørsmål.

Favre viser til det kommer flere viktige kamper på rad fremover. Mot Borussia Mönchengladbach og Schalke 04 i Bundesliga. Og innimellom der det svært viktige returoppgjøret borte mot Paris Saint-Germain i mesterligaen.

Dortmund har ennå ikke tapt hjemme så langt i sesongen og er klare favoritter.

I de siste sju hjemmekampene har Borussia Dortmund scoret minst tre mål i hver kamp. De er også det eneste laget som ikke har tapt hjemme så langt i sesongen.

SC Freiburg har ikke vunnet mot Borussia Dortmund på de siste 17 møtene i Bundesliga.

(©NTB)