HEVDER HUN SOVNET: Etter å ha låst kjæresten sin inne i en koffert på utsiden av huset sitt, hevder den nå pågrepne kvinnen at hun drakk seg full og sovnet på sengen, for først å huske på at han fortsatt var i kofferten senere.
HEVDER HUN SOVNET: Etter å ha låst kjæresten sin inne i en koffert på utsiden av huset sitt, hevder den nå pågrepne kvinnen at hun drakk seg full og sovnet på sengen, for først å huske på at han fortsatt var i kofferten senere. Foto: Orange County Sheriff's Office

Kvinne (42) låste kjæresten inne i koffert til han døde – hevder hun lekte gjemsel

Politiet tok beslag i to mobilvideoer som viser en helt annen historie enn det hun opplyste til deres patrulje etter det bisarre dødsfallet.

En 42 år gammel kvinne fra Florida i USA er siktet for uaktsomt drap etter det hun selv hevder var en lek fikk fatale følger.

Ifølge politiets arrestordre puttet hun kjæresten sin i en koffert, dro igjen låsen for så å forlate stedet. Timer senere gikk kjæresten tom for luft, og døde.

Meldte dødsfallet selv

Det var kvinnen selv som meldte dødsfallet til politiet, ifølge nettstedet Click Orlando.

Til politiets patrulje fortalte kvinnen at de lekte gjemsel, og at det ville være morsomt om kjæresten gjemte seg i en koffert.

Hun har erkjent overfor politipatruljen at det var hun som dro igjen låsen på kofferten.

Etter at hun forlot kjæresten drakk hun alkohol, og sovnet, ifølge rettspapirene. Hun har fortalt at hun først kom på hvor kjæresten var da hun våknet.

Ropte om hjelp

Men to videoer som ble funnet på mobilen hennes viser henne le av kjæresten når han roper at han ikke får puste.

Til nettstedet opplyser politiet at hun er siktet som følge av at historien hennes og videoene det er gjort beslag av ikke samsvarer.

– Ja, slik blir det når du kveler meg, sier hun i videoen, ifølge rettspapirene.

Gjennom videoene roper kjæresten gjentatte ganger at han ikke greier å puste.

– Dette er på din kappe. Det er slik jeg føler det når du er utro, fortsetter hun.

Ifølge politiet viser videoen først kofferten ligger ned fremsiden ned i bakken, og kjæresten som forsøker å komme seg ut, før kofferten i den påfølgende videoen er snudd i en annen vei.

Ifølge etterforskerne ble den døde kjæresten også funnet med et mindre kutt i leppen, det som ser ut som risper fra negler langs ryggen, samt skader som indikerer slag mot hodet.

Kvinnen erkjenner seg ikke skyldig for forholdet, ifølge et dokument innsendt av hennes advokat.