Napoli-sjefen: – Vi skal kjøpe hjelmer og rustninger

Napoli-trener Gennaro Gattuso har allerede begynt å forberede spillerne sine på et realt sverdslag i returkampen mot Barcelona i Champions League.

Den første åttedelsfinalen lagene imellom endte 1-1 tirsdag. Returoppgjøret går på Camp Nou i Barcelona om tre uker. Der har ikke Napoli noen planer om å stå med lua i hånda.

– Ingenting er over for oss når det handler om åttedelsfinale i mesterligaen. Det ville det selv ikke vært om vi spilte kort, sa Napolis fargerike trener Gattuso på pressekonferansen etter tirsdagens kamp.

– Vi vet godt hvilke vanskeligheter vi står overfor (i Barcelona). Vi skal kjøpe hjelmer og rustninger, fortsatte han ifølge goal.com.

Gattuso fikk se belgiske Dries Mertens sende eget lag i føringen med en praktfull scoring på hjemmebane tirsdag. Deretter utlignet Antoine Griezmann for gjestene fra Spania.

Gattuso var samtidig ikke nevneverdig imponert over det Barcelona fikk til i Italia.

– De skapte ikke trøbbel for oss, de bare kilte oss. I et eneste øyeblikk gikk det galt, og da straffet de oss, sa Napoli-sjefen om baklengsmålet.

Han mener eget lag fort kunne gått seirende ut av oppgjøret. Derfor var det skuffelse som preget Napoli-leiren etter kampslutt.

– Det var samtidig følelsesladet å møte spillere som Messi, sa Gattuso.

Til returkampen må Barcelona unnvære midtbaneduoen Sergio Busquets og Arturo Vidal. Busquets står over med for mange gule kort, mens Vidal ble utvist tirsdag.

(©NTB)