Se – her er den aller første på plass i Norge

Dette er et råskinn av dimensjoner. Se video!

BMWs nye versting-SUV, X5 M Competition, har akkurat landet på norsk jord.

Med samme 4,4-liters V8-er som sitter i M5, blir dette et formidabelt beist av en SUV. Competition-utgaven byr på 625 hestekrefter. Det er bare 25 hk mindre enn super-SUVen Lamborghini Urus.

Den har også et dreiemoment på solide 750 Nm.

Banker du høyrepedalen i gulvet fra stillestående, skal den velvoksne SUV-en klare 0-100 km/t på gåsehudreisende 3,8 sekunder. Det bør holde for de fleste!

Denne SUV-en har superkrefter

Tatt høyde for lek

Kjøper du X5 M Competition helt uten tøyler, så skal du kunne nå en toppfart på 290 km/t!

Vi kan jo fortsette med å nevne aktiviteter som ikke egner seg på norske veier: Ønsker du å legge denne familiebilen ut i en bred sladd (og det gjør du jo sikkert!) – har BMW tenkt på det også. Den typen moro er det nemlig tatt høyde for – og jobbet med å tilrettelegge for.

Se video øverst i denne artikkelen for å se mer av bilen, få vite når det blir lansering i Norge, hva som er startprisen (så du kan begynne å godsnakke med banken) – og viktigst av alt: Hør lyden! Det er verdt det ...

Du kan naturligvis velge X5 M Competition i en mer utagerende farge enn grå, om du ønsker det ...
Du kan naturligvis velge X5 M Competition i en mer utagerende farge enn grå, om du ønsker det ...

Ladbar BMW X5: Her gjelder det å være tidlig ute

Video: De aller fleste velger X5 av den noe mer folkelige varianten: 45e. Den er ladbar – og har en startpris som er nesten en tredjedel av X5 M Competition. Se mer av X5 45e i klippet under: