Chelseas N'Golo Kanté ble skadet mot Manchester United og er ute i tre uker.
Chelseas N'Golo Kanté ble skadet mot Manchester United og er ute i tre uker. Foto: Hannah Mckay

Chelsea-stjerne ute i tre uker

Chelsea-spiller N'Golo Kanté blir borte fra fotballbanen tre ukers tid som følge av muskelskaden han pådro seg i hjemmetapet mot Manchester United.

Det sa manager Frank Lampard på sin pressekonferanse før lørdagens byderby mot Tottenham.

Se Chelsea-Tottenham på TV 2 Sport Premium lørdag kl. 13.30

Kanté haltet av banen tidlig i mandagens kamp, og Lampard sa at han ikke regner med den franske midtbanemannen før et stykke ut i mars.

– Det er en muskelskade som ligner på den han pådro seg mot Arsenal. Vi håper han er tilbake om tre uker eller deromkring, sa Lampard.

Chelsea står foran en viktig periode med mange storkamper. Etter kampen mot Tottenham, som er spesielt betydningsfull på grunn av kampen for mesterligaplass, venter Bayern München i mesterligaens åttedelsfinale tirsdag.

Kanté rekker heller ikke FA-cupkvartfinalen mot Liverpool i begynnelsen av mars.

Andreas Christensen brakk nesa mot United. Han kan spille lørdag, men med ansiktsmaske. Tammy Abraham er tilbake i trening etter en ankelskade, men svært usikker til kampen mot et Tottenham-lag som selv er hardt rammet av skader.

Med tap lørdag vil Chelsea være ute av topp fire.

Det var ikke bare dårlig nytt fra Lampard fredag. Ruben Loftus-Cheek er endelig frisk etter at hælsenen hans røk i april i fjor, og han kan gjøre comeback lørdag.

– Ruben er i troppen. Han er ikke klar til å starte, men det er flott å ha ham med igjen, sa han.

(©NTB)