Farmen-Stina skuffet over Erik Alfreds oppførsel: – Helt sykt

VIKA KINO (TV 2): Da Stina Bakken fikk se hvordan Erik Alfred Tesaker snakket til Per Sandberg etter storbondevalget, ble hun skuffet.

TV 2 møtte Stina Bakken (27) på Farmen kjendis' premièrefest.

Hun hadde nettopp sett de første klippene fra årets sesong, og var overrasket over hva som skjedde etter at hun røk ut den første uken.

– Jeg syns det ble unødvendig mye drama rundt hvem jeg valgte som storbonde.

Skittent spill

I tirsdagens episode av Farmen kjendis valgte hun Per Sandberg som storbonde, noe flere av de andre deltakerne reagerte sterkt på.

Spesielt Erik Alfred Tesaker (40) går langt i å hevde at Sandberg kun ble valgt fordi han manipulerte Bakken før hun reiste.

– Den siste brikken falt på plass da navnet til Per ble lest opp som storbonde. Det var flere som observerte at her har noen lusket i kulissene. Hun har vært syk og sliten, så har han plutselig blitt som en far for henne den siste kvelden? sier 40-åringen i programmet og lar kommentaren henge i luften.

Tesaker begrunner dette med at ingen av deltakerne på gården har sett Sandberg og Bakken snakke sammen, og beskylder derfor Sandberg for å ha spilt et skittent spill.

Han samler alle kjendisene til et felles møte, hvor han i plenum beskylder den tidligere politikeren for å ha vært uærlig og ufin mot Bakken.

27-åringen reagerer sterkt på Tesakers utspill.

– Jeg syns det er helt sykt at Per blir anklaget for å manipulere meg. For det første, så er jeg ikke et skadet lite lam som Erik Alfred skal ha det til. Ja, jeg var syk der inne, men psyken min var i behold selv om jeg var fryktelig fysisk dårlig. Jeg ble ikke manipulert, og jeg syns det er stygt å si det.

I videovinduet øverst i artikkelen kan du både høre bloggerens svar og se selve krangelen mellom Tesaker og Sandberg.

Taktikk

Bakken har forståelse for at mange av deltakerne reagerte på valget, og godtar at flere ikke visste at hun og Sandberg var blitt gode venner.

– Vi snakket en del taktikk sammen. Da står vi ikke rundt de andre og snakker om det, forklarer hun.

Selv om hun forstår at det var forvirring rundt storbondevalget, synes hun deltakerne håndterte situasjonen dårlig.

– Det er bedre å prate med hverandre før man roper ut «manipulering!».

Ingen sure miner

På den nevnte premièrefesten spurte TV 2 både Sandberg og Tesaker om krangelen.

Tesaker fortalte at det var en del han gruet seg til å se på TV, og at denne krangelen er er eksempel på det.

– Jeg ønsket å renske lufta og få alt på bordet, så vi kunne komme oss videre. Jeg snakker på vegne av mange i gruppen og det ser man episoden.

40-åringen sier at han angrer på ordvalget han bruker. Hvorvidt det var et riktig valg å ta konfrontasjonen i plenum, har han tenkt mye på.

– Å ta det i plenum var et forsøk på å unngå skyggespill.

Sandberg bærer ikke noe nag etter de alvorlige beskyldningene.

– Jeg så at hun slet veldig og det utdypet hun også for meg. At de andre ble overrasket, det forstår jeg.

De to Farmen-deltakerne snakker begge varmt om hverandre på festen, og forteller at selv om forholdet fikk en trøblete start, er de venner i dag.