Dette vil Gunilla Persson absolutt ikke dele med Dorthe Skappel

GOD KVELD NORGE (TV 2): Den svenske Hollywoodfruen Gunilla Persson (61) åpner opp om oppvekst, karriere og tidligere forhold i et stort intervju med Dorthe Skappel. Men det er ett tema hun ikke vil snakke om.

– Det er en avtale, kan man si, at jeg skal være stille om visse ting, sier Gunilla Persson hemmelighetsfullt i et portrettintervju med Dorthe Skappel.

Åpenhjertig intervju

Den svenske TV-profilen var nylig i Norge i forbindelse med premieren på Farmen kjendis.

Du kan se hele God kveld Norge-spesialen med Gunilla Persson på TV 2 Sumo her.

I intervjuet med Dorthe Skappel deler hun alt fra oppveksten i Sverige, reisen over til Amerika og baksiden med det glamorøse livet i Hollywood.

Hemmelighetsfull

Persson er for de fleste kjent fra realityserien «Svenske Hollywoodfruer», men ble mer synlig for det norske folk da hun sjekket inn på denne sesongen av Farmen kjendis.

Nå har Gunilla levd det gode liv i Amerika i mange år, og har ingen planer om å flytte tilbake til Sverige. I USA bor hun med tenåringsdatteren Erika, som hun fikk da hun var 43 år gammel.

– Du valgte å få barn veldig sent, var det et bevisst valg?

– Nei, ikke i det hele tatt. Jeg ville alltid ha barn, men ikke med feil mann. Men da ble det plutselig hastverk, så hvis jeg ville ha barn så ble jeg tvunget til å slå til. Og det gjorde jeg.

– Kan du fortelle mer?

– Nei, jeg prater ikke om den saken.

– Men hvorfor er det er tema du ikke snakker om?

– Det er en avtale at jeg skal være stille om visse ting. Det er av hensyn til datteren min, Erika.

Raser mot svensk helsevesen

I tillegg til datteren tar Gunilla Persson seg av moren, Iris Persson, på 94 år. Hun lider blant annet av demens, og da helsetilstanden til moren ble forverret måtte Gunilla trekke seg fra Farmen.

– Mamma har bodd hos meg siden februar 2011. I Sverige var det hjemmetjenesten som tok seg av henne, men jeg kaller de for «mordtjenesten» for de lot henne sulte i sitt eget hjem. Hun gikk ned 30 kilo. Så hun var døende når jeg kom hjem til jul, forteller Persson til Dorthe Skappel.

Dette er ikke første gang Gunilla går hardt ut mot hjemmetjenesten i Sverige, som tidligere har gått ut og kommentert saken og hevder Gunilla ikke forteller sannheten.

Det har ikke lykkes God kveld Norge å få noen ny kommentar fra den svenske kommunen.

Forsikret bena til 1 million dollar

61-åringen satset på modellkarrièren på 80-tallet, og reiste først til Amerika for å følge drømmen som modell og skuespiller.

– Du var jo kjent for dine lange, «smekre» ben, forteller Dorthe.

– Ja jeg forsikret de for en million dollar. Så jeg tuller med at hvis jeg blir fattig, så må noen kappe av meg bena, sier Persson.